مواد لازم برای کوکوی گل کلم :
- گل کلم :نیم کیلو
- تخم مرغ :3 عدد
- آرد :2 قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده :3 تا 4 قاشق غذاخوری ( یا از سبزی کوکو استفاده کنید)
- نمک ، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
دستور پخت کوکوی گل کلم :
گل کلم را بشویید و چند تکه کنید. بعد داخل آب جوش قرار دهید تا به مدت 15 دقیقه بجوشند و نرم شوند.
برای برطرف کردن بوی بد کلم میتوانید مقداری سرکه داخل آب در حال جوش بریزید. وقتی کلم پخته شد آن را از داخل آب بیرون بیاورید و در آبکش قرار دهید تا کمی سرد شود.
بعد با چاقوی تیز آن را خرد کنید به طوری که له نشود. سپس سبزی خرد شده را به همراه تخم مرغ ها ، آرد و ادویه ها به کلم خرد شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد مایع کوکو را به صورت یکدست داخل روغن بریزید.
در تابه را بگذارید و وقتی کوکو خودش را گرفت و یک طرف آن سرخ شد ظرفی را روی دهنه تابه قرار دهید و کوکو را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی گل کلم
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوکوی گل کلم را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .