وی فور یو
12 ماه پیش / خواندن دقیقه

کوکوی گل کلم | طرز تهیه “کوکوی گل کلم”

کوکوی گل کلم | طرز تهیه “کوکوی گل کلم”

گل کلم مانند دیگر سبزیجات هم خانواده آن دارای خواص بسیاری است که از جمله آن می توان به تقویت حافظه اشاره کرد. در این مطلب دستور پخت “کوکوی گل کلم” را برای شما آماده کرده ایم.

مواد لازم برای کوکوی گل کلم :

  • گل کلم :نیم کیلو
  • تخم مرغ :3 عدد
  • آرد :2 قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده :3 تا 4 قاشق غذاخوری ( یا از سبزی کوکو استفاده کنید)
  • نمک ، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم

کوکوی گل کلم

دستور پخت کوکوی گل کلم :

گل کلم را بشویید و چند تکه کنید. بعد داخل آب جوش قرار دهید تا به مدت 15 دقیقه بجوشند و نرم شوند.

برای برطرف کردن بوی بد کلم میتوانید مقداری سرکه داخل آب در حال جوش بریزید. وقتی کلم پخته شد آن را از داخل آب بیرون بیاورید و در آبکش قرار دهید تا کمی سرد شود.

بعد با چاقوی تیز آن را خرد کنید به طوری که له نشود. سپس سبزی خرد شده را به همراه تخم مرغ ها ، آرد و ادویه ها به کلم خرد شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد مایع کوکو را به صورت یکدست داخل روغن بریزید.

در تابه را بگذارید و وقتی کوکو خودش را گرفت و یک طرف آن سرخ شد ظرفی را روی دهنه تابه قرار دهید و کوکو را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود.

کوکوی گل کلم

نکات تکمیلی در مورد کوکوی گل کلم

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوکوی گل کلم را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع