وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

کیک فندق | طرز تهیه “کیک فندق”

کیک فندق | طرز تهیه “کیک فندق”

“کیک فندق” طعم بسیار عالی و خوشمزه ای از ترکیب فندق و شکلات است که حتما با یکبار امتحان آن عاشق طعم آن خواهید شد.طرز تهیه را در آشپزخانه پلاس وی ببینید.

 مواد لازم برای کیک فندق

  • آرد سفید :300 گرم
  • پودر شکر:200 گرم
  • تخم مرغ :4 عدد
  • کره  یا مارگارین خنک :200 گرم
  • فندق پودر شده :200 گرم
  • بکینگ پودر:15 گرم
  • کافه تلخ خنک:250 میلی لیتر
  • دارچین :نوک چاقو

مواد لازم برای تزئین

  • شکلات تخته ای :50 گرم
  • پودر قند :30 گرم
  • خامه :3 تا 5 قاشق غذاخوری 
کیک شکلاتی

طرز تهیه کیک فندق

ابتدا آرد و بکینگ پودر را در کاسه بزرگی بریزید و با هم مخلوط نمایید، سپس سایر مواد را افزوده و با هم زن برقی خوب مخلوط نمایید تا یکدست شود.

قالب را کاغذ روغنی بپوشانید و چرب کنید، سپس مایه کیک را بریزید و برای 45 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.

در این فاصله شکلات را در یک ظرف استیل بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا ذوب شود.

بعد از اینکه کیک خنک شد شکلات ذوب شده را روی کیک بمالید و روی آن را با پودر قند و خامه تزیین کرده و سرو نمایید.

کیک فندق

نکات تکمیلی در مورد کیک فندق

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کیک فندق را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع