مواد لازم برای کیک فندق
- آرد سفید :300 گرم
- پودر شکر:200 گرم
- تخم مرغ :4 عدد
- کره یا مارگارین خنک :200 گرم
- فندق پودر شده :200 گرم
- بکینگ پودر:15 گرم
- کافه تلخ خنک:250 میلی لیتر
- دارچین :نوک چاقو
مواد لازم برای تزئین
- شکلات تخته ای :50 گرم
- پودر قند :30 گرم
- خامه :3 تا 5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک فندق
ابتدا آرد و بکینگ پودر را در کاسه بزرگی بریزید و با هم مخلوط نمایید، سپس سایر مواد را افزوده و با هم زن برقی خوب مخلوط نمایید تا یکدست شود.
قالب را کاغذ روغنی بپوشانید و چرب کنید، سپس مایه کیک را بریزید و برای 45 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.
در این فاصله شکلات را در یک ظرف استیل بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا ذوب شود.
بعد از اینکه کیک خنک شد شکلات ذوب شده را روی کیک بمالید و روی آن را با پودر قند و خامه تزیین کرده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کیک فندق
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کیک فندق را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .