وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

کیک پرتقال | طرز تهیه کیک پرتقال و آرد ذرت

کیک پرتقال | طرز تهیه کیک پرتقال و آرد ذرت

پخت کیک پرتقال در عین سادگی، پیچیدگی مخصوص به خود را دارد. از خوردن این کیک بعد از ناهار لذت خواهید برد.طرز تهیه را در ادامه مطلب مشاهده نمائید.

مواد لازم برای کیک پرتقال و آرد ذرت

  • روغن زیتون :1/2 پیمانه 
  • تخم مرغ:2 عدد بزرگ
  • شکر :270 گرم 
  • آب پرتقال :1/2 پیمانه 
  • آرد :160 گرم 
  •  آرد ذرت:70 گرم
  • بیکینگ پودر :2 قاشق چای خوری 
  • نمک:1 قاشق چای خوری نمک
  • پرتقال :1 عدد 
کیک پرتقال
پخت کیک پرتقال و آرد ذرت

طرز تهیه کیک پرتقال و آرد ذرت

ابتدا مواد خشک را با هم مخلوط کرده و در کاسه ای بریزید، سپس در ظرفی دیگر بقیه مواد را بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
در مرحله بعد هر دو مخلوط را با هم ترکیب کرده و هم بزنید تا مایه کیک یکدست و صاف گردد.
قالب را با کاغذ روغنی پوشانده و کمی چرب کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید.
کیک را برای نیم ساعت تا 40 دقیقه در فری که با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
کیک پرتقال و آرد ذرت

 تهیه کیک پرتقال و آرد ذرت

نکات تکمیلی در مورد کیک پرتقالی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک پرتقالی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع