مواد لازم برای کیک پرتقال و آرد ذرت
- روغن زیتون :1/2 پیمانه
- تخم مرغ:2 عدد بزرگ
- شکر :270 گرم
- آب پرتقال :1/2 پیمانه
- آرد :160 گرم
- آرد ذرت:70 گرم
- بیکینگ پودر :2 قاشق چای خوری
- نمک:1 قاشق چای خوری نمک
- پرتقال :1 عدد
پخت کیک پرتقال و آرد ذرت
طرز تهیه کیک پرتقال و آرد ذرت
ابتدا مواد خشک را با هم مخلوط کرده و در کاسه ای بریزید، سپس در ظرفی دیگر بقیه مواد را بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
در مرحله بعد هر دو مخلوط را با هم ترکیب کرده و هم بزنید تا مایه کیک یکدست و صاف گردد.
قالب را با کاغذ روغنی پوشانده و کمی چرب کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید.
کیک را برای نیم ساعت تا 40 دقیقه در فری که با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
تهیه کیک پرتقال و آرد ذرت
نکات تکمیلی در مورد کیک پرتقالی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک پرتقالی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .