مواد لازم برای گراتن مرغ دودی
- سیب زمینی ریز :4 عدد
- کره آب شده :25 گرم
- کره گیاهی :25 گرم
- پیاز متوسط:یک عدد، ساطوری
- سیر :یک حبه، ساطوری
- آرد:یک قاشق غذاخوری
- شیر:300 میلی لیتر
- مرغ دودی :250 گرم
- جعفری ساطوری :2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
طرز تهیه گراتن با مرغ دودی
ابتدا مرغ ، پیاز ، جعفری و سیر را خرد کرده و سیب زمینی را به شکل حلقه ای نازک با ضخامت یک میلی متر برش بزنید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره گیاهی را بریزید تا گرم شود، پیاز را افزوده و تفت دهید تا نرم شود.
در ادامه سیر را افزوده و تفت دهید تا عطر آن بلند شود، سپس آرد را بریزید و به تفت دادن ادامه دهید.
در مرحله بعد شیر را به تدریج افزوده و هم بزنید تا یکدست و صاف شود.
سپس نمک و فلفل را بریزید و اجازه دهید سس کمی غلیظ شود، به اندازه ای که لایه نازکی از آن روی قاشق چوبی باقی بماند.
جعفری را داخل سس بریزید و آن را از روی حرارت بردارید.
قالب مورد نظر را چرب کرده و مرغ های خرد شده را بریزید ، سپس سس را روی مرغ ها بریزید و سیب زمینی ها را روی آن بچینید.
در آخر کره آب شده را روی سیب زمینی ها بمالید و قالب را برای 20 دقیقه در فر بگذارید. زمانی که سطح گراتن طلایی شد آن را از فر خارج کرده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد گراتن مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
گراتن مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .