مواد لازم برای گرانیتای هندوانه
- 4 پیمانه :پوره هندوانه ( بدون تخمه )
- 3/4 پیمانه : لبوی سرخ رنگ ( چغندر پخته و پوست گرفته )
- آب دو عدد : لیموترش تازه
- 1/3 پیمانه : شکر
طرز تهیه گرانیتای هندوانه :
پوره هندوانه را با شکر ، لبوی سرخ رنگ و آب لیموی ترش داخل یک ظرف از جنس فلزی بریزید و در جا یخی یا فریزر قرار دهید تا یخ ببندد.
بعد از یخ زدن مواد ، روی آن را با چنگال بتراشید و در ظرف در دار بریزید و مجددا در جایخی یا فریزر قرار دهید. این کار را مدام ادامه دهید و یخ را بتراشید و در ظرف دردار بریزید تا تمام یخ به صورت پوره در بیاید.بعد گرانیتای آماده شده را در لیوان های مناسب بریزید و با برگ نعنا و با قاشق سرو کنید.
نکته ها:
- به جای استفاده از شکر میتوانید در هنگام سرو مقداری شهد یا شربت نعنایی داخل گرانیتا بریزید.بخاطرطبع سرد لبو و هندوانه میتوانید از شهد نعنایی با طبیعت گرم استفاده کنید.
- برای درست کردن شهد نعنایی به جای گلاب میتوانید از عرق نعنا در آب و شکر استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد گرانیتای هندوانه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
گرانیتای هندوانه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .