بسیاری از خانواده ها تمایل به داشتن فرزند پسر دارند. اینکه برای پسر دار شدن چی بخوریم ؛ توصیه طب سنتی برای داشتن فرزند پسر و بهترین داروی گیاهی برای پسردار شدن بخوانید.
با وجود اینکه بسیاری از خانواده ها تمایل دارند دختر دار شوند و لباس های رنگارنگ تن کودک کنند و موهایش را به شکل های مختلف درست کنند، عده زیادی نیز تمایل به داشتن فرزند پسر دارند. حتی با وجود اینکه علم پیشرفت کرده است، احتمال صد درصدی برای داشتن فرزند پسر وجود ندارد، اما طب سنتی روش هایی را برای داشتن فرزند پسر به شما توصیه می کند. برای پسر دار شدن چی بخوریم ؛ زمان تخمک گذاری برای پسردار شدن و روش های مختلف توصیه شده در طب سنتی برای داشتن فرزند پسر را توضیح دهیم. با ما همراه باشید.
چگونه پسردار شویم (توصیه های طب سنتی برای داشتن فرزند پسر)
1. مصرف غذاهای گرم توسط مرد و زن
در طب سنتی توصیه می شود که زنان و مردان غذاها و نوشیدنی هایی که خاصیت گرمی دارند، مصرف کنند. باید غذاهای با طبع گرم مثل گوشت گوسفند مصرف کنید، اما مصرف گوشت گوساله یا گاو توصیه نمی شود، زیرا دارای طبع سردی هستند.
2. زوجین از نوشیدن آب زیاد پرهیز کنند
اگرچه در پزشکی امروز مصرف زیاد آب توصیه می شود، اما در طب سنتی برای تعیین جنسیت پسر توصیه می شود که مرد و زن زیاد آب ننوشند، زیرا مصرف زیاد آب باعث رقیق شدن مایع منی در مرد می شود و در فرد سردی نیز ایجاد می کند که باعث تولد فرزند دختر می شود. همچنین در طب سنتی نوشیدن آب سرد به زوجین نیز توصیه نمی شود، زیرا مایع منی در مرد را سرد می کند.
برای پسر دار شدن چی بخوریم
3. اسپید باج (نوعی سوپ سبزیجات) مصرف کنید
این غذای گیاهی همراه با گوشت حاوی شوید، پیاز، نخود، دارچین و فلفل است که برای ایجاد تعادل در بدن مناسب است.
4. مصرف غذاهایی با مزاج گرم (تغذیه برای پسر دار شدن)
- زوجین مربای زردک، زنجبیل، ترنجبین، نارگیل، حلیم، قلیه، ادویه های گرم مثل دارچین، زعفران، گوشت مرغ و قلیه کدو و شلغم، عصاره گوشت، زرده تخم مرغ عسلی و شکر سرخ مصرف کنند.
- لبنیات به میزان کمی مصرف کنند.
- از شیرین کننده های طبیعی با مزاج گرم مثل نبات و عسل استفاده کنند.
- به خصوص در طب سنتی توصیه شده تا قبل از رابطه جنسی توت فرنگی بخورند.
- مغز آجیل مصرف کنند.
- میوه های تازه با مزاج گرم مثل انگور، خرما و انجیر و انبه مصرف کنند.
- از مصرف نوشیدنی های الکلی اجتناب کنند که اسپرم را تضعیف می کند.
5. مصرف کاسنی برای داشتن فرزند پسر
به طور خاص در روایات توصیه شده تا هندبا یعنی کاسنی مصرف کنید. مصرف آن باعث افزایش مایع منی و تولد فرزند پسر می شود. کاسنی مزاج گرم و ملایمی دارد که باعث داشتن فرزند پسر می شود. همچنین توصیه شده که سبزی کاسنی در صبح زود چیده شود که هنوز شبنم روی آن است. امام رضا (ع) می فرمایند: «کاسنی شفای همه بیماری ها است. بیماری در بدن وجود ندارد که کاسنی در آن تاثیرگذار نباشد. کاسنی با شبنمی که روی آن است باید مصرف شده و در صورتی که آن را خرد یا خشک کنید، لطافت آن از بین می رود. کاسنی را در جای تمیز بکارید که لطافت داشته و به راحتی چیده شود».
6. زمان مقاربت برای داشتن فرزند پسر (زمان تخمک گذاری برای پسردار شدن)
برای داشتن فرزند پسر توصیه شده تا زمان داشتن مقاربت و رابطه جنسی به زمان تخمک گذاری زن نزدیک باشد. در صورتی که زمان مقاربت از زمان تخمک گذاری زن فاصله داشته باشد، احتمال داشتن فرزند دختر زیاد است.
7. محیط قلیایی رحم برای داشتن فرزند پسر
در صورت قلیایی بودن رحم و دستگاه تناسلی، احتمال پسر داشتن افزایش پیدا می کند. در محیط اسیدی احتمال داشتن دختر بیشتر است. با تغذیه و به وسیله شست و شو رحم یا دستگاه تناسلی با مواد خاص می توانید در محیط رحم تغییر ایجاد کنید. برای داشتن فرزند پسر کافی است تا قبل از مقاربت رحم را با آب و جوش شیرین شست و شو دهید.
8. چای و دمنوش هایی برای داشتن فرزند پسر (بهترین داروی گیاهی برای پسردار شدن)
در طب سنتی توصیه شده مادرانی که می خواهند فرزندشان پسر شود، از مصرف چای رزماری غافل نشوند. این چای هم ضد التهاب است و هم حاوی انواع ویتامین ها است. همچنین مصرف دمنوش قاصدک توصیه می شود، زیرا بدن را قلیایی کرده و احتمال داشتن فرزند پسر را افزایش می دهد.
9. نمک مصرف کنید
بر اساس سفارش های درمانگران طب سنتی، مصرف غذاهای حاوی نمک زیاد از روش های افزایش احتمال داشتن فرزند پسر است.
نتیجه گیری
بسیاری از خانواده ها تمایل به داشتن فرزند پسر دارند. در این مقاله سعی کردیم تا روش های مختلف توصیه شده در طب سنتی برای داشتن فرزند پسر را معرفی کنیم. به خاطر داشته باشید که این روش ها تضمینی برای داشتن فرزند پسر نیستند. همچنین بهتر است که قبل از امتحان کردن هر یک از روش های فوق، با پزشک خود مشورت کنید. برخی از این روش ها به همه اشخاص توصیه نشده و حتی ممکن است برای افرادی با بیماری های خاص مضر باشد.