3 سال پیش / خواندن دقیقه

آجیل و مغزیهایی که چربی های سالم و پروتئین بدنمان را تامین میکنند کدامند ؟

اگر در میان روز احساس گرسنگی میکنید و تمایل به خوردن غذای کامل ندارید، آجیل انتخاب مناسبی است . آنها سرشار از فیبر ، پروتئین، انرژی و سطح بالایی از اسیدهای تک اشباع نشده که برا ی سلامت قلب مفیدند، میباشند.

آنها حتی منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند ، البته بستگی به نوع آجیل دارد .
آجیل ها بعنوان میان وعده و روی سالاد بعنوان غذایی سبک مناسب میباشند. با این وجود تعدیل در مصرف آنها مهم است. آنها سرشار از کالری هستند.
در اینجا به چند مورد از آجیل ها و مغزها که برای افزودن به رژیم غذایی مناسبند اشاره میکنیم:

 آجیل و مغزیهایی که چربی های سالم و پروتئین بدنمان را تامین میکنند کدامند ؟

بادام

این مغزها , طعمی ملایم و خوشایند دارند برای خوردن , بیشتر ترجیح میدهید بادام های شیرین را انتخاب کنید , اما بادام های تلخ نیز برای ساختن روغن بادام استفاده میشوند.
بادام منبع خوبی از فیبر، پروتئین، سلنیوم و سایر موادمغذی میباشد . اما دارای فواید سلامتی بیشتری هستند . طبق یک بررسی :
“مصرف بادام برروی احتمال بروز بیماری های مخرب مزمن اثر میگذارد. و این بیماری ها به غیر از کاهش کلسترول بدن , سندرم متابولیک و بیماری دیابت نوع ۲ می باشند. ”

 

دانه کتان

این دانه های قهوه ای , کوچک میتوانند بعنوان جایگزین تخم مرغ در غذای گیاهخواران استفاده شوند. آنها طعم ملایم و بافتی کرانچی مانند دارند.
فیبر بالای موجود درآنها به سلامت روده و شکم کمک میکند، همچنین سطح بالای اسید آلفالینولنیک موجود در آنها برای سلامت قلب و عروق مفید است.
برای نهایت استفاده از این دانه ها، آنها را قبل از خوردن آسیاب کنید و اگر از داروهای رقیق کننده خون استفاده میکنید و یا باردار هستید، بهتر است از مصرف آنها اجتناب کنید چرا که در هر دو موقعیت اثرات منفی برروی شما میگذارد.


تخم های کدو تنبل

این دانه ها در پاییز پرطرفدارترند مخصوصا هنگامی که با کمی نمک بو داده شوند . اما این دانه ها تنها بدلیل طعم خوبشان خوشایند نیستند , بلکه تاثیرات محافظتی قلب و ضد فشار خون آنها باعث خاص شدن این دانه ها شده است.
روغن دانه کدو تنبل یک محصول طبیعی است که معمولا در طب سنتی برای درمان هایپرپلازی خوش خیم پروستات مورد استفاده قرار میگیرد. روغن دانه های کدو تنبل اثرات قلبی و ضد فشار خونی خود را از طریق یک مکانیسم که باعث تولید اکسید نیتروژن میشود نشان میدهد.


گردو

گردو طعم قوی و بافتی نرم دارد و افزودن آن به سالاد مفید میباشد. نه تنها بدلیل طعم و بافت آن، بلکه بدلیل فواید کمتر شناخته شده گردو که برای مغز مفید است , پرطرفدار میباشد.
طبق یک بررسی در سال ۲۰۱۱ مصرف مرتب گردو اثر مثبتی بر یادگیری و عملکرد حافظه دارد. طبق بررسی های اخیر , گردو باعث بهبود حافظه مانند آلزایمر در موش ها میشود.


جوزهای برزیلی

این آجیل ها هنگامی که به آرامی با نمک تفت داده شوند طعم عالی دارند. البته جوزهای برزیلی عملا دانه هستند اما بدلیل رنگ قهوه ای و پوشش آجیل مانند آنها بیشتر شبیه آجیل هستند.
جوزهای برزیلی باعث بهبود خواص چربی فرد سالم میشود و منبع خوبی از سلنیوم میباشد که در مقابل سم جیوه از ما محافظت میکند.

شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع