از بین آبلیمو، آبغوره،سرکه و آب نارنج که به عنوان چاشنی برای سالاد استفاده می شوند، کدام ارزش تغذیه ای بالاتری دارند؟ آیا می توان مخلوط آنها را چاشنی سالاد کرد؟
آبلیمو و آبغوره بخوریم یا سرکه و آب نارنج؟
این چاشنی ها بیش از آنکه خواص تغذیه ای داشته باشند، طعم دهنده اند ! چون ویتامین C آنها در همان ساعت های اول پس از آبگیری از بین می رود. در مورد سرکه هم قطعا خواص سرکه طبیعی بسیار بیشتر از سرکه صناعی است. مصرف همزمان این چاشنی ها منع خاصی ندارد، به شرط اینکه خودتان مشکلی از نظر گوارشی نداشته باشید. این چاشنی ها همه اسیدی هستند و مصرف زیادشان در کسانی که مشکلات گوارشی دارند، تحریک کننده است و می تواند باعث کاهش فشارخون شود اما مصرف کم و در حد یکی دو قاشق مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
در ضمن، بهتر این است که هر بار از یک نوع چاشنی استفاده کنید تا تنوع را هم رعایت کرده باشید.