نکات آشپزی
- برای اینکه سفیده تخم مرغ خوب پف کند، آن را کاملأ از زرده جدا کنید و بگذارید برای مدتی در دمای اتاق بماند سپس با همزن بزنید.
- اگر موقع طبخ گوشت به آن نمک بزنیم ، گوشت سفت خواهد شد .
- خرما را بعد از شستن برای مدت طولانی نگه ندارید، چون ترش می شود.
- برای افزودن کشمش و گیلاس و آلبالو به کیک آنها را در کمی آرد که برای تهیه کیک اندازه گیری کرده اید، بغلتانید و بعد به مواد کیک اضافه کنید تا ته نشین نشود.
- برای کاهش میزان اسیدیته در سس های حاوی گوجه فرنگی، کمی شکر به آن اضافه کنید تا طعم آن خنثی شود.
- بهتر است خرما را به اندازه مصرف و با ریختن مقداری آب داغ روی آن شست.
- حرارت بالا موجب تلخ شدن پیاز میشود. در زمان سرخ کردن پیاز از حرارت متوسط یا کم استفاده کنید.
- برای سیاه نشدن سیب زمینی کافی است پس از کندن و خلال یا ریز کردن آن کمی آب ولرم درون ظرفی بریزید و یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید و تا زمان استفاده، سیب زمینی ها را در آن آب نمک نگه دارید. نمک موجود در آب موجب مزه دار شدن سیب زمینی می شود و هم از پس دادن ویتامین های سیب زمینی به آب جلوگیری می کند.