معاون محیط زیست انسانی سازمان محیط زیست گفت: حدود ۵ میلیون اراضی داریم که کانون گرد و غبار هستند.
معاون محیط زیست انسانی سازمان محیط زیست گفت: حدود ۵ میلیون اراضی داریم که کانون گرد و غبار هستند با توجه به افزایش دما طی ۲ دهه اخیر، کاهش بارندگی اکوسیستم کشور تغییر کرده است، و با کاشت گونههای غیر بومی نباید شرایط را بدتر از پیش کنیم.
تجریشی گفت:در یک برهه زمانی به دنبال آن بودیم که فقط یک پوشش گیاهی داشته باشیم، در کشور ایران که اقلیم خشک دارد و آفتاب زیاد است، نیاز به سایه داریم و نباید چمن بکاریم، بنابراین باید به سراغ گونههای بومی و طبیعی که خود را با شرایط کم آبی تطبیق میدهند برویم.
به گفتهی تجریشی، وجود گونههای سوزنی برگ مانند کاج که در پارک جنگلی چیتگر قرار دارد، بودن یا نبودنش فرقی نمیکند، این درختان سوزنی برگ خاک را اسیدی میکنند، و علاوه بر مصرف آب پوشش گیاهی مناسبی هم ندارند.
معاون محیط زیست انسانی سازمان محیط زیست گفت: پشت قطع هر درخت یک برج سبز میشود، با تغییر کاربری جنگلها و مراتع و تبدیل بارندگی به روان آبها و سیلابها خاک دچار فرسایش میشود، و در مسیر خاکهای شسته شده و از بین رفته دیگر نمیتوان پوشش گیاهی داشت، با تخریب جنگلهای شمال کشور، باران نمیتواند در خاک ذخیره و تبدیل به آبهای زیر زمینی شود، بنابراین حفظ پوشش گیاهی و جنگلی باید در اولویت قرار گیرد .