مجید موسوی
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه شیرینی مارمالادی با روغن مایع با پیمانه ساده و سریع


طرز تهیه شیرینی مارمالادی با روغن مایع با پیمانه ساده و سریع

طرز تهیه شیرینی مارمالادی مشهدی نام دیگر این شیرینی آلمانی می باشد. یکی از شیرینی های سنتی و اصیل خوشمزه است. این شیرینی از دو لایه تشکیل شده که مابین آن لایه مارمالاد قرار دارد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی مارمالادی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

طرز تهیه شیرینی مارمالادی با روغن مایع با پیمانه ساده و سریع

طرز تهیه شیرینی فوری خوشمزه خانگی با آرد بدون فر ساده و سریع

روشی بسیار راحت و ساده برای پخت یک شیرینی بسیار خوشمزه و پرطرفدار مخصوصاً برای کودکان…


مواد لازم شیرینی مارمالادی
کره نرم هم دمای محیط ۲۵۰ گرم
روغن مایع نصف لیوان
پودر قند ۱ لیوان
پودر نشاسته ذرت ۱ لیوان
آرد ۲/۵ تا ۳ لیوان
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
برای مواد میانی
مارمالاد توت فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
نارگیل ۲-۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی مارمالادی



مرحله اول

کره را با روغن مایع مخلوط کنید به این مواد نشاسته ذرت و پودر قند را هم اضافه کنید و در حد اینکه مواد یکدست شوند هم بزنید حالا نوبت به اضافه کردن آرد می رسد، آرد را آرام آرام به مواد اضافه کنید.



مرحله دوم

مواد را مخلوط کرده تا یک خمیر نرم به دست آورید طوری که به دست شما نچسبد. اندازه گردو بزرگ چانه کنید از خمیر و کف دست تخت نمایید. شیرینی ها را درون سینی فر قرار دهید. فر را از قبل پیش گرم کنید.



مرحله سوم

سینی را داخل فر بگذارید و دما را بر روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. اجازه دهید تا برای ۱۵ دقیقه سینی درون فر بماند شیرینی ها نباید تغییر رنگ بدن. بافت شیرینی بعد از پخت کمی ترد می‌شود.



مرحله چهارم

بعد از خاموش کردن فر اجازه دهید تا شیرینی کمی خنک شود حالا می توانید آنها را از سینی فر جدا کنید. روی شیرینی اول کمی مارمالاد بمالید و شیرینی دیگر را روی آن قرار دهید. بعد از انجام این کار درون پودر نارگیل بغلتانید، تمام.

شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع