مجید موسوی
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه فرنی برای سرماخوردگی با نشاسته و شیر ساده و سریع


 فرنی غذایی آبکی است که زادگاه اصلی آن شبه قاره هند می‌باشد. بخاطر داشتن نشاسته برای گلودرد و سرماخوردگی یک دسر راحت و مقوی می‌باشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فرنی برای سرماخوردگی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید. طرز تهیه فرنی برای سرماخوردگی با نشاسته و شیر ساده و سریع

طرز تهیه مرغ آب پز برای سرماخوردگی

تهیه مرغ آب پز به صورت ساده خوراک بسیار مقوی و سالم در کنار این غذا می توانید در خیارشور و…
مواد لازم برای تهیه فرنی
نشاسته یک پیمانه
شکر ۱/۵ پیمانه
گلاب نصف پیمانه
شیر ۴ پیمانه
آب سرد نصف پیمانه
وانیل یا پودر هل یک قاشق چایخوری
خلال پسته یا بادام برای تزئین

طرز تهیه فرنی برای سرماخوردگی

مرحله اول

برای پخت این دسر بسیار مقوی و خوشمزه اولین کاری که میکنید این است که نشاسته را با نصف پیمان آب مخلوط کنید مایع را هم بزنید تا نشاسته حل شود. حالا به آن دو پیمانه شیر اضافه کنید.

مرحله دوم

ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و با یک قاشق چوبی آن را مدام هم بزنید و اجازه ندهید تا به صورت گلوله گلوله درآید. در طول این مدت الباقی شیر را هم آرام آرام به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

مرحله سوم

در لحظات پایانی پخت دسر شکر و گلاب را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. در آخر وانیل یا هل را اضافه کنید و اجازه دهید تا غلیظ شود. با کفگیر روی فرنی خط بکشید اگر جای کفگیر ماند یعنی فرمی به غلظت مناسب رسیده.

شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع