طرز تهیه مافین سیب و دارچین
طرز تهیه مافین سیب و دارچین شیرینی و عصرانه خوشمزه خانگی بدون نیاز به استفاده از همزن و فر . این کیک ساده را بدون فر و درون قابلمه بر روی اجاق گاز هم میتوان پخت.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مافین سیب و دارچین در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.طرز تهیه شیرینی مارمالادی با روغن مایع با پیمانه ساده و سریع
طرز تهیه شیرینی مارمالادی مشهدی نام دیگر این شیرینی آلمانی می باشد. یکی از شیرینی های سنتی…مواد اولیه مافین سیب | |
آرد | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۸۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ۱/۴ ق چ |
بکینگ پودر | ۲ ق چ |
پودر دارچین | ۱ ق چ |
گردو | ۳ ق غ |
شیر | ۱۲۵ گرم |
سیب زرد | ۱ عدد |
نمک | ۱ پینچ |
کره آب شده خنک | گرم |
طرز تهیه مافین سیب و دارچین
مرحله اول
بعد از اینکه آرد رو الک کردیم با بکینگ پودر و دارچین و نمک و شکر مخلوط میکنیم. مخلوط مون رو با همزن ویسک هم میزنیم، حالا مواد خشک رو کنار میذاریم. تخم مرغ را با وانیل مخلوط کنید.
مرحله دوم
با ویسک تخم مرغ را هم بزنید تا از حالت لختگی خارج بشه، بعد از انجام این کار نوبت به اضافه کردن کره و شیر میرسه. در حد یکدست شدن مواد رو مخلوط میکنیم. حالا آرد رو به مخلوط تخم مرغ آروم آروم اضافه میکنیم.
مرحله سوم
مایه مافین رو با لیسک و در یک جهت مخلوط کنید، در همین حال سیب و گردوی خرد شده را به مواد اضافه نمایید. قالب ها را چرب کنید و دو سوم قالب رو با مایه پر کنید. ۱۵ دقیقه قبل فر را روشن کنید تا گرم شود، قالب ها را برای مدت زمان ۲۵ الی ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کیک بپزد.
طرز تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکز مایع شکری بدون ژله ساده و سریع
برای تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکز مایع تقریباً باید سه الی چهار ساعت زمان بگذارید. پاستیل یک…منب