طرز تهیه ماهیچه آبدار یک خورشت بسیار مقوی که مصرف آن برای درمان پوکی استخوان و جلوگیری از بروز آن توصیه میشود. سرشار از کلسیم و ویتامین های K و D میباشد. سعی کنید آنرا در برنامه غذایی خود جای دهید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهیچه آبدار در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
طرز تهیه ماهیچه آبدار
مرحله اول
برای پخت این خورشت بسیار خوشمزه و مجلسی و ابتدا باید گوشت 🥩 را درون روغن ریخته و آن را تفت دهید. بعد از گذشت کمی زمان پیاز🧅 خرد شده را به گوشت اضافه کرده و با همدیگر مخلوط کرده و تفت دهید تا پیاز ها سبک شوند.
مرحله دوم
حالا نوبت اضافه کردن دارچین و نمک بعد از آن فلفل و زنجبیل می باشد (کمی مواد را هم بزنید). هویج را رنده کنید و بعد از آن همراه با فلفل دلمه ای به سایر مواد اضافه نمایید. بعد از تفت دادن مواد زعفران را اضافه کنید.
مرحله سوم
اجازه دهید تا برای تقریباً ۳۰ دقیقه مواد همراه با زعفران بپزند. حالا نوبت اضافه کردن آب می رسد. اجازه دهید برای ۳ الی ۴ ساعت غذا پخته شود. مدت زمان پخته شدن غذا بستگی به نوع گوشت شما دارد شاید کمی کم و زیاد شود.
مرحله چهارم
برای پخت این خورش باید مدت زمان زیادی را صرف کنید اما ارزشش را دارد یک خورشت بسیار لذیذ مناسب برای مهمانی ها. برای عطر و طعم بهتر غذا می توانید دو عدد چوب دارچین داخل ماهیچه قرار دهید.