مجید موسوی
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکز مایع شکری بدون ژله ساده و سریع


طرز تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکز مایع شکری بدون ژله ساده و سریع

برای تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکز مایع تقریباً باید سه الی چهار ساعت زمان بگذارید. پاستیل یک آبنبات ژله‌ای لاستیک مانند می باشد که معمولا آن را از شکر و گلوکز مایع و ژلاتین و طعم دهنده های دیگر تهیه می کنند. شما سعی کنید از گلوکز مایع استفاده نکنید و بدن خود را در معرض عوارض ناشی از مصرف آن قرار ندهید. شایع‌ترین مشکلات آن دیابت و امراض قلبی می باشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکز در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

طرز تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکز مایع شکری بدون ژله ساده و سریع

طرز تهیه ژله با شیر و آب روش از قالب درآوردن ژله ساده و سریع

طرز تهیه ژله با شیر و آموزش کامل فوت و فن های درآوردن ژله از درون قالب. ژله یکی از راحت ترین و…
مواد لازم
شکر یک فنجان
آب نیم فنجان
آبمیوه نیم فنجان
پودر ژلاتین ۲ قاشق
ورقه ژلاتین ۱ عدد
اسانس و رنگ دلخواه


طرز تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکز

مرحله اول

برای تهیه پاستیل خوشمزه اولین کاری که میکنیم مخلوط کردن پودر ژلاتین و ورقه ژلاتین با آب می باشد، ظرف آب را روی بخار آب قرار میدهیم تا پودر و ورقه ژلاتین درون آب کاملا حل شود و آن را به صورت بن ماری آماده میکنیم.

مرحله دوم

شکر را با آبمیوه مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا یک جوش بزند، پس از انجام این کار به دلخواه خود رنگ و اسانس را به آبمیوه اضافه کنید. حالا نوبت اضافه کردن ژلاتین به آب میوه می باشد.

مرحله سوم

قالب را آماده کنید و مایه را درون آن بریزید. درون یخچال برای مدت زمان دو الی سه ساعت قرار دهید تا ببندد. بعد از اینکه از قالب خارج کردید با پودر قند تزیین کنید. از شهد مربا آلبالو و آب پرتقال برای رنگ پاستیل میتوانید استفاده کنید.

طرز تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکز مایع شکری بدون ژله ساده و سریع

طرز تهیه کیک یخچالی با ژله و موز و بیسکویت پتی بور ساده

طرز تهیه کیک یخچالی با ژله یک عصرانه خوشمزه و مجلسی،برای تهیه آن نیازی به فر و همزن ندارید و…

منبع : zahrabano_84

شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع