طرز تهیه کیک یک تخم مرغی با روشی بسیار آسان و سریع شما کیک را این بار درون قالب پلاستیکی تهیه میکنید و به جای فر از قابلمه و اجاق گاز استفاده خواهید کرد. به جای آب و شیر آب پرتقال را جایگزین می کنید. مدت زمان تقریبی برای پخت این کیک تقریباً ۶۰ دقیقه می باشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک یک تخم مرغی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
طرز تهیه کیک یک تخم مرغی
مرحله اول
برای شروع تخم مرغ را با وانیل و شکر مخلوط کنید این مواد را با همزن برای ۵۶ دقیقه مخلوط کنید تا کرم رنگ و کشدار شود بعد از انجام این کار نوبت به اضافه کردن روغن و آب پرتقال و رنده پوست پرتقال می رسد.
مرحله دوم
برای یک دقیقه دیگر مایه کیک را مخلوط کنید. آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و برای ۲ الی ۳ مرحله الک کنید. آرد الک شده را به مایه اضافه کنید و با قاشق مخلوط نمایید. قالب مناسب برای این حجم از مواد ارتفاع ۶ و قطر ۱۲ سانت است.
مرحله سوم
قالب خود را با ارده چرب کرده و مایه کیک را درون آن بریزید. قابلمه ای نسبتاً بزرگ که قالب در آن جا شود انتخاب کنید و یک بند انگشت آب جوش درون قابلمه بریزید. شعله پخش کن روی گاز قرار دهید تا گرم شود.
مرحله چهارم
قالب را درون آب جوش قرار دهید و با یک دم کنی ضخیم درب قابلمه را ببندید. دمکنی ضخیم اجازه نمی دهد تا کیک خمیر شود. مدت زمان پخت کیک در ایران ۴۵ دقیقه می باشد. بعد از پخت صبر کنید تا خنک شود.
مرحله پنجم
در این فاصله شما سس آماده کنید. تمام مواد را درون کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید. مایع را روی حرارت متوسط برای ۱۰ دقیقه هم بزنید تا غلظت آن شبیه رب گوجه فرنگی شود. بعد از اینکه سس خنک شد آن را بر روی کیک خنک بریزید و نوش جان کنید.