آزادی عمل سازندگان سریال باعث بروز چه تفاوتهایی نسبت به کمیک شد؟
سث روگن و اوان گلدبرگ پس از موفقیت در ساخت یک اقتباس از سری کمیک Preacher گرث انیس (Garth Ennis) این بار در نقش شورانر به سراغ یکی دیگر از آثار مشهور این نویسنده کمیک با نام The Boys رفتند.
این سری کمیک که در ابتدا توسط انیس و دریک رابرتسون (Darick Robertson) نوشته شده بود، ژانر ابرقهرمانی را با به تصویر کشیدن قهرمانان یا به اصطلاح سوپها (Supe) در نقش سلبریتیهای خطرناکِ خود شیفته با قدرتهای خداگونه زیر و رو کرد. این جا بود که گروه بویز یا پسران وارد ماجرا شدند. وقتی یکی از این به ظاهر قهرمانان پای خود را از گلیم خود بیشتر دراز میکند، بیلی بوچر و افرادش آنها را سر جای خود مینشانند.
با این که سریال اقتباسی آمازون شوخ طبعی تیره کمیک The Boys را حفظ کرده اما تفاوتهایی نیز با منبع اقتباس به وجود آورده است. این تغییرات گاهی آن قدر بزرگ میشوند که میتوانند باعث تعجب طرفداران The Boys باشند. حالا در این مطلب قصد داریم به سراغ ۱۶ مورد از تفاوتهای بین کمیک و سریال The Boys برویم.
خطر اسپویل
این مطلب بخشهای مهمی از داستان و اتفاقات سریال و کمیک The Boys را لو میدهد. اگر نمیخواهید این اتفاق بیفتد، از مطالعه این مقاله صرف نظر کنید.
۱۶. استورمفرانت (Stormfront)
استورمفرانت یکی از شرورترین شخصیتهای دنیای The Boys محسوب میشود. در عین حال نیز در اقتباس سریالی این شخصیت تغییرات بزرگی اعمال شده است. آیا کش ایفاگر نقشی در سریال بود که در اصل در کمیکها یک مرد است. استورمفرانتِ نازی نه تنها یک مرد بلکه رهبر گروهی با نام پیبک (Payback) بود؛ یک گروه از مخلوقات نازیها شبیه به گروه سون (The Seven).
در کمیکها، استورمفرانت نه رابطهای با هوملندر دارد و نه درگیر خطی داستانی شبیه به سریال میشود. با این که اوریجین این شخصیت نسبتاً دست نخورده باقی مانده و گذشته و هویت واقعیاش از عموم مردم مخفی شده بود اما سرنوشت نهاییاش به دست رایان بسیار متفاوت است.
۱۵. شخصیت پردازی رایان (Ryan)
یک تفاوت بزرگ دیگر بین سریال و کمیک The Boys نحوه شخصیت پردازی رایان به عنوان پسر هوملندر است. رایان اصلاً در کمیکها وجود ندارد. بیلی بوچر در هنگام خشم، پس از تولد، زندگی را از او میگیرد. در سریال اما رایان تبدیل به یک پسر جوان قدرتمند با پتانسیل بالایی میشود.
قدرتهای در حال توسعه او، به خصوص لیزر چشمانش، عاقبت وحشتناکی را برای استورمفرانت رقم زد. نتیجه این اتفاق نیز شخصیت پردازی غیرقابل انتظاری برای هوملندر است که در سریال بسیار پیچیدهتر از کمیکها به تصویر کشیده میشود.
۱۴. هویت واقعی بلک نوآر (Black Noir)
هویت واقعی بلک نوآر در کمیکها یک راز بزرگ بود. در طول زمان به آن اشارههایی میشد تا این که در نهایت مشخص شد او یک کلون از هوملندر است. این کلون یک قاتل روانی است که دلیل بسیاری از جرایم وحشتناک در کمیکها محسوب میشود. اما در سریال چنین جریانی وجود ندارد.
در سریال The Boys، بلک نوآر نه یک کلون از هوملندر، بلکه یک سوپ با تواناییهای مبارزه بالاست که زمانی عضو نسخه سریالی گروه پیبک به رهبری سولجر بوی (Soldier Boy) بود. در نهایت اما هنگامی که کل گروه به خاطر رفتار سولجر بوی با آنها به او خیانت کردند، این بلک نوآر بود که آسیبهای شدید از سولجر بوی خورد. به طوری که علاوه بر زخمهای وحشتناک روی صورتش، دچار ضربه مغزی نیز شد. با وجود این شرایط اما بلک نوآر در نهایت توانست عضوی از نسخه سریالی گروه سون شود.
۱۳. لاو ساسیج (Love Sausage)
لاو ساسیج کمیک یک سوپ با ابهت و اهل شوروی است که در مرگ نسخه کمیکی استورمفرانت نقش داشت. نسخه سریالی اما بسیار متفاوت است. او یک مرد قدرتمند روسیست که بیشتر با نقشهای کوتاه در سریال دیده میشود. به طور کلی ظاهر لاو ساسیج سریال نسبت به کمیکها متفاوت است.
در کمیکها، لاو ساسیج عمدتاً متحد و دوست دیگر قهرمانان محسوب میشود و حتی برای شکست استورمفرانت با گروه سون همکاری میکند.
۱۲. ویکتوریا نیومن (Victoria Neuman)
برخی از شخصیتهای کمیکها در سریال جنسیت متفاوتی دارند. یکی از آنها ویکتوریا نیومن است که در کمیک The Boys با نام ویکتور نیومن (Victor Neuman) شناخته میشود. ویکتور نیومن نام مستعار ویک د دیپ (Vic The Veep) داشت که در واقع یک شخصیت سیاسی دست نشانده شرکت وات (Vought) بود.
در سریال اما ماجرا فرق میکند. ویکتوریا عضوی از کنگره است که در واقع خودش نیز یک سوپ محسوب میشود. او در ظاهر قصد دارد تا وات را زمین بزند اما در پس پرده از این ظاهر به نفع خودش و همچنین محافظت از برخی منافع وات و گروه سون استفاده میکند.
۱۱. سوپهای جدید
برای این که مخاطبان محتوای جدیدی داشته باشند، سریال The Boys برخی سوپهای جدید را به ماجرا اضافه میکند. برخی از این سوپها شامل ازیکیل (Ezekiel)، مسمر (Mesmer) و ترنسلوسنت (Translucent) میشوند. با این که این شخصیتها جدید محسوب میشوند اما در واقع بر اساس برخی شخصیتهای آشنا به وجود آمدهاند.
ازیکیلِ سخنران یک نسخه خوشرفتارتر از اوه فادر (Oh Father) پدوفایل کمیکهاست. ترنسلوسنت احتمالاً نسخه سریالی شخصیت جک فرام جوپیتر (Jack From Jupiter) باشد؛ یکی از اعضای اولیه سون که پوست غیرقابل نفوذ داشت. هر چند او نمیتوانست نامرئی شود. مسمر اما یک شخصیت کاملاً جدید است.
۱۰. پرواز بین اقیانوسی شماره ۳۷
پس از شکست در نجات پرواز شماره ۳۷ هایجک شده، هوملندر از این فاجعه استفاده میکند تا هدف وات را در استفاده از ابرقهرمانان در ارتش را پیش ببرد. با وجود این که این حادثه به اندازه کافی غیراخلاقی بود اما در کمیکها خیلی بدتر از این اتفاق افتاد.
در ابتدا، گروه سون یکی از هواپیماهایی که در طی ۱۱ سپتامبر به سمت برجهای دوقلو میرفت را منحرف کرد. این قهرمانان توانستند تروریستها را بکشند اما در انجام هر کار دیگری به شدت شکست میخورند تا این هواپیما با پل بروکلین برخورد کند. وات هر کاری از دستش برمیآمد را انجام داد تا مطمئن شود رد این فاجعه دامنگیر بزرگترین داراییهایش نمیشود.
۹. ترکیب وی و بویز
به استثنای فیمیل/کیمیکو، بیلی بوچر و اعضای دیگر بویز قدرت فرا انسانی ندارد. شاید آنها در عملیاتهای سیاه و استفاده از سلاحها مهارت داشته باشند اما بویز در یک مبارزه رو در رو با اعضای سون هیچ شانسی ندارد. برای آنها، سوپها هیولاهایی غیرقابل توقف هستند که باید نابود شوند.
اما در کمیکها ماجرا فرق میکند چرا که بویز میتوانند به لطف سرم ابرسربازی با نام ترکیب وی یا کامپاوند وی (Compound V) در برابر هر کدام از اعضای سون قرار بگیرند.
۸. مدلین استیلول (Madelyn Stillwell)
شاید سون قدرتمندترین ابرقهرمانان دنیا باشند اما هنوز هم پاسخگوی رئیسشان هستند. مافوق آنها در کمیکها جیمز استیلول (James Stillwell) نام دارد؛ یک مدیر اجرایی بیاحساس و جامعهگریز که به جز منافع وات هیچ چیزی در ذهنش نیست.
در سریال، مدلین استیلول به عنوان مافوق سون جایگزین جیمز شد. بر خلاف نسخه کمیک بوکی، مدلین انسانیتر و آسیب پذیر است. او حتی در سریال به همین دلیل کشته میشود. شاید استیلولِ سریال هنوز هم منافع وات را در اولویت دارد اما به اندازه استیلول کمیک که دستور قتل عام گروههای مختلف را میدهد بیاحساس نیست.
۷. ای ترین (A-Train) و پاپکلاو (Popclaw)
ای ترین و پاپکلاو به عنوان سوپهایی که به هم علاقه داشتند با یک تراژدی مواجه میشوند. پاپکلاو به دست ای ترین از بین میرود تا این عضو سون اعتیادش به ترکیب وی را مخفی نگه دارد.
اما این دو شخصیت در کمیک The Boys رابطهای با هم ندارند؛ چرا که اصلاً هیچ پنل مشترکی از آنها وجود ندارد. هر چیزی در مورد رابطه ای تریب و پاپکلاو به طور اختصاصی برای سریال The Boys ساخته شده است. این دو در سریال احساساتیتر هم به نظر میرسند. حتی سرنوشت آنها نیز میتواند متفاوت باشد چرا که در انتهای کمیک ای ترین میمیرد اما ظاهراً پاپکلاو هنوز زنده است.
۶. دیپ (The Deep)
دیپ (پارودی The Boys از آکوامن) که الگوی استارلایت در سریال محسوب میشود در واقع یک فرد وحشتناک است که از او سوء استفاده کرد. با این که چنین آزاری در دنیای کمیکها نیز میافتد اما این اتفاق مربوط به دیپ نمیشود. اتفاقی که برای استارلایت در کمیکها میافتد بسیار وحشتناکتر است چرا که سه قهرمان دیگر (ای ترین، بلک نوآر و هوملندر) از او سوء استفاده میکنند.
در واقع دیپِ کمیکها نسبت به دیگر اعضای سون باهوشتر و بالغتر رفتار میکند. نسخه لایو اکشن دیپ بیشتر شبیه ای ترینِ کمیکهاست که مغرور و خودپسند است.
۵. هوملندر (Homelander)
هوملندر را میتوان سوپرمن The Boys در نظر گرفت؛ البته یک نسخه بد اخلاق و لوس با قدرتهای خداگونه و یک لیست بیانتها از رذایل. هر کاری که او انجام میدهد از خواسته کودکانهاش برای جدی گرفته شدنش سرچشمه میگیرد. هر چند در نیمی از اقداماتش باعث میشود تا دیگران از دلیل ترس خود از او مطمئن شوند.
اما هوملندر سریال زیرکتر و غیرقابل پیشبینیتر محسوب میشود تا از همیشه خطرناکتر باشد. حالا او به جای کج خلقی، به آرامی دیگران را تهدید و از آنها استفاده میکند تا به اهدافش برسد. همچنین او با استیلول رابطهای دارد که هیچ گاه در کمیکها اتفاق نمیافتد چرا که او مسئولان شرکتی را حقیر میشمارد.
۴. اوریجین فیمیل (The Female)
فیمیل در دوران کودکی به اشتباه مقداری از ترکیب وی را میخورد تا تبدیل به خطرناکترین عضو بویز شود. به جز فرنچی (Frenchie) هیچکس نمیداند که چه چیزی در سر این شخصیت میگذرد. اما در هر صورت میتوان روی او برای لت و پار کردن دیگران حساب باز کرد. فیمیل همچنین به صورت نیمه وقت به عنوان آدمکش مافیا فعالیت میکند.
فیمیل که در سریال بیشتر با نام کیمیکو (Kimiko) شناخته میشود یک داستان پسزمینه کاملاً متفاوت دارد. او یک کودک سرباز بود که نیروهای چریکی به او ترکیب وی را تزریق کردند. به طور ناخواسته، کیمیکو محصول یکی از نقشههای وات در به وجود آوردن سوپرویلنها بود. این شرکت ترکیب وی را به تروریستها میفرستاد تا تقاضای ساختگی ابرقهرمانانی که فقط خود وات میتوانست به آن پاسخ بدهد بالا برود.
۳. استارلایت (Starlight)
The Boys با خوشامدگویی سون به استارلایت در جمعشان آغاز میشود. با این که او در ابتدا خام است اما به مرور تجربه کسب میکند و متوجه میشود که چگونه مسیرش را در این کسب و کار کثیف ابرقهرمانی پیدا کند.
سریال اما یک نسخه فعالتر از استارلایت را به تصویر میکشد. حتی اگر کمپانی سعی کند که روی او فشار بیاورد اما خیلی طول نمیکشد تا استارلایت در جای خود ثابت بایستد و به طور فعال بجنگد تا آرمانگرایی و کرامتش دست نخورده باقی بماند.
استارلایت مثل کمیکها میتواند احترام کوئین میو (Queen Maeve) که دچار بدبینی شده را به دست آورد.
۲. وی هیویی کمبل (Wee Hughie Campbell)
قلب و روح The Boys هیویی کمبل است: یک تازهکار خوش اخلاق که پس از این که معشوقهاش، رابین (Robin)، تصادفاً توسط ای ترین کشته شد وارد گروه بوچر میشود. این شخصیت که ظاهرش در ابتدا از سایمون پگ الهام گرفته شده بود (و به همین دلیل این بازیگر نقش پدر او را در سریال بازی میکند) یک شخصیت با اهداف درست اما بیجرئت است که بوچر از او استفاده میکند.
مثل معشوقهاش، استارلایت، هیویی در سریال فعالتر محسوب میشود. با این که هشت قسمت طول میکشد تا جلوی ذات ترسناک بوچر بایستد اما با این وجود این اتفاق خیلی سریعتر از کمیکها میافتد.
۱. بکا بوچر (Becca Butcher)
یکی از بزرگترین تغییرات سریال The Boys نسبت به کمیک مربوط به سرنوشت همسر بیلی بوچر (Billy Butcher) با نام بکا است. در کمیکها، او هنگام به دنیا آوردن بچه هوملندر از دنیا میرود. اما در سریال به او و از همه مهمتر فرزند فرا انسانیاش کمک شد تا زنده بمانند. این طور که گفته میشود سوپها نمیتوانند فرزندی به دنیا بیاورند و احتمالاً پسر هوملندر اولین ابرقهرمانی است که خارج از آزمایشگاه به دنیا میآید.