کتاب در باب اعتماد به نفس اثری از آلن دوباتن است.
این کتاب را محمد کریمی به فارسی برگردانده است و ناشر آن انتشارات کتابسرای نیک است.
دربارهی کتاب در باب اعتماد به نفس
شاید همهی ما اعتماد به نفس را هدیهای الهی از سوی خداوند بدانیم که فقط به افرادی خاص عطا شده است. این موضوع را احتمالا در لحظاتی به یاد میاوریم که تصمیم داریم کاری که برایمان سخت است انجام دهیم. کارهایی مانند حل معادلات ریاضی به اعتماد به نفس چندانی احتیاج ندارند اما پیشنهاد ازدواج دادن به کسی که دوستش داریم یا درخواست اینکه همسفرمان صدای موسیقیاش را کم کند، از این کارها است. حالا چه باید بکنیم؟
آلن دوباتن در کتابش در باب اعتماد به نفس، مجموعه مهارتها، ایدهها و افکاری را به شیوهای نظاممند به ما میآموزد که با آموختن آنها به تدریج میتوانیم اعتماد به نفس را در خودمان بیشتر کنیم.
کتاب در باب اعتماد به نفس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کتاب در باب اعتماد به نفس برای تمام افرادی که به موضوعات روانشناسی علاقه دارند، و نیز برای افرادی که در تلاش هستند تا اعتماد به نفس را در خودشان افزایش بدهند، کتابی کاربردی، جذاب و خواندنی است.
دربارهی آلن دوباتن
آلن دو باتن در ۲۰ دسامبر ۱۹۶۹ متولد شد. او یک نویسنده، فیلسوف و مجری تلویزیون ساکن بریتانیا است.
در سال ۲۰۰۸ او یکی از اعضای هیئت مؤسس یک سازمان جدید آموزشی با نام مدرسه زندگی بود.
آلن دو باتن دوره دکتری فلسفه را در دانشگاه هاروارد آغاز کرد ولی برای نوشتن کتب فلسفی به زبان ساده، آن را نیمه کاره رها کرد.
بسیاری از آثار آلن دو باتن به فارسی ترجمه و منتشر شدهاند. تسلی بخشیهای فلسفه، جستارهایی در باب عشق، سیر عشق، هنر سیر و سفر، در باب اعتماد به نفش و پروست چگونه میتواند زندگی شما را دگرگون کند، از آن جملهاند.
جملاتی از کتاب در باب اعتماد به نفس
بیشتر اوقات اگر کسی با حسن نیت قصد داشته باشد اعتمادبهنفس ما را در لحظات چالشبرانگیز افزایش دهد، توجه ما را به نقاط قوت خودمان جلب میکند؛ مثلاً نبوغ، شایستگی و تجربیات ما. بااینحال، این شیوه ممکن است عواقب عجیب (شرمآوری) داشته باشد. نوع خاصی از عدم اعتمادبهنفس وجود دارد که هنگامی بروز میکند که به رتبه و مقام خود شدیداً وابسته شویم؛ در این صورت هر موقعیتی که جایگاه ما را به خطر بیاندازد، اعتمادبهنفس ما را شدیداً تهدید میکند. چهبسا به همین دلیل باشد که بسیاری از ما از چالشهایی دوری میکنیم که در آنها خطر شرمساری وجود داشته باشد؛ اما میدانیم که اکثر موقعیتهای جالب، همین موقعیتهای چالشبرانگیزند.
هستهٔ عدم اعتمادبهنفس، تصویری مچاله از غرور فرد عادی است. عموماً تصورمان این است که پس از سن خاصی، این احتمال وجود دارد که دیگر مورد تمسخر دیگران قرار نخواهیم گرفت. بر این اساس اطمینان داریم که میتوان همیشه زندگی خوبی داشت، بیآنکه گاهی خود را تماماً احمق بدانیم.