مطالب سیاسی
2 سال پیش / خواندن دقیقه

اذعان دوباره آمریکا به شکست سیاست فشار حداکثری گذاشتن سپاه در فهرست تروریستی از اول اشتباه بود


اذعان دوباره آمریکا به شکست سیاست فشار حداکثری گذاشتن سپاه در فهرست تروریستی از اول اشتباه بود

 

در شرایطی که آمریکایی‌ها همچنان با زیاده خواهی موجب توقف مذاکرات وین شده اند که در اظهاراتی تامل برانگیز که نشانه اذعان آمریکا به شکست سیاست فشار حداکثری می‌باشد وزیر خارجه آمریکا در کمیته سیاست خارجی مجلس سنا در مورد خارج کردن سپاه از فهرست تروریستی وزارت خارجه این کشور گفت: ایران می داند چه گام‌هایی باید بردارد تا ما هم سپاه را خارج کنیم.
او گفته است: گذاشتن سپاه در این لیست از آغاز اشتباه بوده چون فایده اش از هزینه‌‌اش کمتر است چرا که تنها نتیجه عملی آن ممنوعیت سفر اعضای سپاه به آمریکا بوده در حالی که فرماندهان آن اصلا قصد چنین سفری ندارند. بلینکن مدعی شد این سیاست فقط سبب جلوگیری از ورود به آمریکا برای سربازانی که اجباری آنجا خدمت می کنند شده است.آنتونی بلینکن در سخنانی در سنای آمریکا درباره گنجاندن نام سپاه پاسداران به فهرست به اصطلاح گروه‌های تروریستی گفت: توصیه شد این کار انجام نشود زیرا برای ما دستاوردی ندارد.
روسای جمهور پیشین آمریکا مخالف ورود نام سپاه به فهرست گروه‌های تروریستی بوده و معتقد بودند هزینه چنین کاری برای دولت آمریکا زیاد و دستاور‌های آن اندک است. بلینکن گفت: «دولت بوش این موضوع را بررسی کرد و این کار را انجام نداد، صلاحدید این بود که انجام ندهد؛ زیرا هیچ دستاوردی نداشت بلکه ممکن بود برای مردم ما و نیرو‌های ما در منطقه خطر بیشتری ایجاد کند. دولت اوباما هم به نتیجه مشابهی رسید. دولت ترامپ تصمیم گرفت این کار را انجام دهد در حالی که برخلاف نظر رئیس ستاد مشترک نیرو‌های مسلح و مجامع نظامی و اطلاعاتی بود؛ زیرا به باور دو دولت پیشین و همچنین رهبران ارشد دولت ترامپ، دستاورد آن ناچیز و هزینه بالقوه‌اش زیاد بود».
«جن ساکی» سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید نیز در خصوص برنامه هسته‌ای ایران مدعی شد: «دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای قطعاً ما را نگران می‌کند. زمان مورد نیاز تهران برای تولید سلاح هسته‌ای به حدود یک سال کاهش یافته است.»علاوه بر بلینکن، «جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی آمریکا نیز در دیدار با «ایال هولاتا»، همتای صهیونیستی خود به روند اتهام زنی‌ها علیه ایران ادامه و به صهیونیست‌ها اطمینان داد که که با تهدیدات ایران علیه رژیم صهیونیستی مقابله می‌کند.
سخنگوی کاخ سفید گفت که واشنگتن همچنان رژیم صهیونیستی را در جریان مسیر مذاکرات با ایران قرار می‌دهد.گروهی از قانونگذاران کنگره نیز خواستار پایان دادن به آنچه دیپلماسی محرمانه دولت بایدن با ایران و امتناع از اطلاع‌رسانی به مردم آمریکا خوانده‌اند، شدند.
وبگاه آمریکایی «واشنگتن فری بیکن» نزدیک به محافظه‌کاران در این کشور گزارش داد قانونگذاران جمهوری‌خواه در کنگره از دیپلماسی محرمانه دولت بایدن با ایران و امتناع از اطلاع‌رسانی به مردم آمریکا در مورد امتیازاتی که به ایران به عنوان بخشی از توافق هسته‌ای جدید اعطا می‌شود، خسته شده‌اند.به نوشته این رسانه آمریکایی، در شرایطی که مذاکرات در مرحله نهایی خود و در میان خواسته‌های ایران مبنی بر برداشته شدن تمامی تحریم‌های آمریکا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار دارد، سران سیاست خارجی جمهوری‌خواه، مقامات ارشد دولت بایدن را تحت فشار قرار می‌دهند تا کنگره را به طور علنی در مورد وضعیت گفت‌وگوهای دیپلماتیک توجیه کند.
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع