به گزارش ",ورزش"، تمامی افراد و شرکتهایی که قصد خرید باشگاه منچستریونایتد را دارند باید پیشنهادشان را تا 17 فوریه به صورت رسمی ثبت کنند و به نظر میرسد که قطریها به صورت جدی به دنبال خرید این باشگاه هستند.
امیر قطر پس از بازدید از رم راهی پاریس شد تا بازی شب گذشته پاری سن ژرمن و بایرنمونیخ را از نزدیک تماشا کند.
گفته میشود که مقامات این کشور آماده هستند تا این بار در لیگ برتر انگلیس صاحب باشگاه جدیدی شوند و این اتفاق در صورتی که به وقوع بپیوندد، برای باشگاه پاری سن ژرمن تبعاتی را به همراه خواهد داشت.
خانواده گلیزر از سال 2005 مالکیت منچستریونایتد را در اختیار داشتهاند اما حالا به دنبال فروش آن هستند و امیدوار هستند که بتوانند بیشتر از پنج میلیارد یورو از فروش این باشگاه درآمد داشته باشند.
جذابیت شیاطین سرخ به اندازهای هست که پیشنهادات متفاوتی از سراسر دنیا برای خرید آن ارائه شود. یکی از شناختهشدهترین خریداران این باشگاه جیم راتکلیف است که مالکیت باشگاه نیس را هم در اختیار دارد اما پیشنهاد او فاصله زیادی با خواسته گلیزرها دارد.
نامهای دیگری مانند ایلان ماسک که علاقه زیادی به یونایتد دارد نیز به گوش میرسد اما مشخص نیست که آیا مالک توییتر و تسلا در خرید این باشگاه هم جدی است یا خیر.
بنابراین تا امروز جدیترین خریدار از خاورمیانه است. قطر آماده است تا پیشنهادی جذاب برای در اختیار داشتن مالکیت این باشگاه ارائه کند. آنها اطمینان دارند که توانایی رقابت با هر پیشنهادی را دارند و پیشنهادشان را به صورت رسمی تا پیش از 17 فوریه ثبت خواهند کرد.
یکی از دلایل اصلی تلاش قطر برای خرید یونایتد این است که در این کشور هیچکس علاقهای به لیگ فوتبال فرانسه ندارد. درخشش کیلیان امباپه و لیونل مسی در لیگ قهرمانان برای آنها جذاب است اما رقابتهای باشگاهی محبوب این کشور لیگ برتر است.
نسل جدید قطر با درخشش و شکوفایی منچسترسیتی و لیورپول و آرسنال بزرگ شده است. امیر قطر نیز تحصیلات دانشگاهیاش را در دهه 1990 میلادی در بریتانیا پشت سر گذاشت و با فرهنگ آنها آشنایی کامل دارد. او از بچگی به فوتبال و تنیس علاقه داشت و شاید بتوانید حدس بزنید که منچستریونایتد باشگاه محبوبش است و این پروژه به نوعی علاقه شخصی او به حساب میآید.
اما در عین حال دلایل مهم بسیاری هم برای خرید یونایتد وجود دارد. قطر مدتهاست به دنبال سرمایهگذاری در فوتبال انگلیس بوده است و فرصتی بهتر از یونایتد وجود نخواهد داشت. ناصر الخلیفی پیش از این مذاکراتی طولانی مدت با مالکان لیدز و نیوکسل داشت که به نتیجه نرسید.
برخلاف شایعات منتشر شده، پیشنهاد خرید این باشگاه قرار نیست از سوی صندوق سرمایهگذاری ورزشی قطر که مالک پاری سن ژرمن است ارائه شود. قوانین یوفا اجازه نمیدهد که یک سازمان مالک دو باشگاهی باشد که هر دو در رقابتهای اروپایی حضور دارند و به همین دلیل دوحه قصد دارد از صندوق سرمایهگذاری خصوصی برای خرید یونایتد استفاده کند.
این موضوع به هیچ وجه غیرقانونی نیست و ردبول پیش از این درباره لایپزیش و سالزبورگ از این روش استفاده کرده است.
از نظر تئوری به نظر میرسد که پاری سن ژرمن هیچ ارتباطی با این اتفاق نداشته باشد اما در عمل این باشگاه نگران است که دیگر اولویت قطر نباشد، خصوصا با توجه به جایگاهی که یونایتد بین فوتبالدوستان در انگلیس و سراسر دنیا دارد.
علاوه بر هزینه لازم برای خرید این باشگاه، آنها باید مبالغی را نیز صرف مدرنیزه کردن ورزشگاه و جذب بازیکنان جدید و همچنین بهبود شرایط مجموعه تمرینی کنند. قطریها در منچستر میتوانند خانهای که به دنبالش بودند را پیدا کنند و این اتفاق خطرناکی برای پی اس جی خواهد بود.
پاریس هرگز خانه آنها نشد، خصوصا که این باشگاه نتوانست مالکیت باشگاه پارک دو پرنس را در اختیار بگیرد و مذاکرات با شهرداری پاریس عملا بینتیجه مانده و مقامات قطری به شدت از آن هیدالگو، شهردار پاریس، خشمگین هستند. این اتفاق باعث شده که اشتیاق قطر به خرید یونایتد بیشتر از هر زمان دیگری باشد.