طرز تهیه کیک هویج خانگی با فر و بدون فر :
کیک هویج بسیار خوشمزه و پرطرفدار است و می توان با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب به 2 روش مختلف کیک هویج خانگی خود را درست کنید.
دستور تهیه کیک هویج ساده با فر :
این روش بسیار آسان می باشد و برای اینکه کیک هویج دلخواه خود را بپزید تمام مراحل را مرحله به مرحله طبق دستور تهیه پیش بروید.
مواد لازم برای کیک هویج:
- هویج:3 عدد بزرگ
- روغن مایع:180 گرم
- بکینگ پودر:2 قاشق مرباخوری
- عصاره وانیل:یک قاشق مرباخوری
- تخم مرغ:4 عدد
- پودر نارگیل:به مقدار لازم
- نمک:یک پنس
- دارچین:به مقدار لازم
- آرد:500 گرم
- شکر:250 گرم
نکته :یک پنس معادل مقداری است که بین انگشت شست و اشاره قرار می گیرد.
مواد رویه کیک هویج :
- خامه: به میزان لازم
- عصاره وانیل:دو تا سه قطره
- پودر قند: یک قاشق مرباخوری
دستور پخت کیک هویج خانگی :
ابتدا هویج ها را شسته و رنده کنید. در مرحله بعد تخم مرغ ها را به همراه روغن، شکر و وانیل مخلوط کرده و با همزن بزنید تا با هم ترکیب شوند. در این مرحله هویج را به مخلوط تخم مرغ افزوده و خوب هم بزنید تا یکدست شود. حالا آرد را با نمک و بکینگ پودر مخلوط کرده و کمکم به مواد تان اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکنواخت شود. قالب را چرب کرده و کمی پودر نارگیل بپاشید. سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی آن مقداری پودر دارچین بپاشید.
کیک را در فری که با دمای 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا خنک شود.
در این میان همه مواد رویه را با هم ترکیب کرده و روی کیک بمالید.
کیک را به قطعات مناسب برش زده و روی آن پودر نارگیل بپاشید و سرو نمایید.
دستور تهیه کیک هویج و گردو بدون فر :
با توجه به این که همه افراد به فر دسترسی ندارند در این روش از تابه برای تهیه کیک هویج استفاده شده و از گردو برای خوشمزه تر کردن کیک استفاده کردیم
مواد لازم برای کیک هویج و گردو:
- هویج رنده شده:2 پیمانه
- بکینگ پودر :یک و نیم قاشق چایخوری
- گردوی خرد شده :نصف پیمانه
- آرد:1 و 3/4 پیمانه
- شکر 1 پیمانه
- تخم مرغ:4 عدد
- روغن مایع:3/4 پیمانه
- نمک:1/8 قاشق چایخوری
- وانیل:1/8 قاشق چایخوری
- دارچین:2 قاشق چایخوری
دستور پخت کیک هویج و گردو :
ابتدا تخم مرغ ها را در یک کاسه مناسب بشکنید و به همراه وانیل و شکر خوب هم بزنید تا فرم گرفته و کرم مانند شود. در این مرحله روغن را به تدریج افزوده و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. آرد را با نمک، دارچین و بکینگ پودر مخلوط کرده و در چند نوبت به مواد تان اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد به خوبی به خورد مواد برود و گلوله نشود. در نهایت هویج و گردو را هم بریزید و مایه کیک را مخلوط کنید تا کاملا یکدست و صاف شود.
یک تابه رژیمی را خوب چرب کرده و یک کاغذ روغنی داخل آن پهن کنید و روی کاغذ را مجدد چرب نمایید. مایه کیک را بریزید و درب تابه را ببندید، کیک را برای 20 دقیقه تا نیم ساعت با شعله کم و با شعله پخش کن بپزید. بعد از اینکه کیک پخت آن را از روی شعله بردارید و بگذارید تا خنک شود.
کیک را داخل یک سینی برگردانید و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید. کیک را به شکل مربع های یک اندازه برش بزنید و در صورت تمایل روی آن را با خامه تزیین کرده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کیک هویج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کیک هویج را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .