خواص و فواید شکلات
شکلات واقعا مزه ی دلچسب و دلپذیری دارد و به تنهایی و یا حتی ترکیبش با بقیه غذاها و دیگر دسرها نیز از لطفش نمی کاهد بلکه به آن می افزاید، بسیاری از افراد نسبت به خوردن شکلات احساس خوبی ندارند با وجود آنکه نمیدانند که خوردن چند اونس از آن در طول هفته ، چه مقدار می تواند نیاز غذایی آنان را به مواد مغذی مورد نیاز بدن تامین کند. درادامه این بخش از سرگرمی پلاس وی 20 واقعیت شگفت انگیز درباره شکلات را برای شما بیان میکنیم.
با افزایش تحقیقات و مطالعات، مشخص شده که شکلات تلخ دارای مقادیر قابل توجهی از آنتی اکسیدان ها است که همین امر سبب شده تا شکلات را بعنوان یه عضو مهم و حیاتی برای برنامه های غذاییه انسان تبدیل کند. همچنین در این تحقیقات مشخص شده که شکلات تلخ دارای مقادیری از فلاونوئیدها بوده که از آنتی اکسیدان های قوی بشمار میرود که میتواند از بدن انسان درمقابل بسیاری از بیماری ها محافضت کند ؛مطالب بسیار زیادی درباره شکلات ها وجود دارند که افراد درباره آن نمیدانند بعد از خواندن این 20 واقعیت مهم درباره شکلات ، احساس میکنیم که شما حتما شروع به خوردن بیشتر شکلات نسبت به قبل خواهید کرد.
تمام خواص و فواید شکلات
20 واقعیت درباره شکلات
شکلات حاوی مقادیر اندکی از کافئین در مقایسه با کافی ها و چایی است، خوردن شکلات به عنوان یک مسکن طبیعی میتواند از بروز بسیاری از درد های طبیعی در قسمت های مختلف بدن جلوگیری کند.
فقط یک تکه ی کوچک از شکلات میتواند انرژیه لازم برای دویدن مسافت 500 فوتی را برای شما تامین کند و مواد مغذی موجود در شکلات میتواند به رشد باکتری های مفید در بدن کمک کند.
به دلیل داشتن ترکیب فلاونوئیدی فراوان میتوادن بعنوان یک ضدآفتاب طبیعی از پوست شما درمقابل نور خورشید و سوختگی محافظت کند.
رایحه ی آن باعث افزایش امواج مغز می شود که یک آرامش خاطری را بهمراه خواهد داشت، خوردن شکلات همچنین باعث ترشح بیشتر اندورفین شده که این هورمون مسئل ایجاد حس خوشایند و رضایت با افزایش سطح سروتونین در انسان است.
20 واقعیت مهم درباره شکلات
خوردن شکلات باعث تقویت حافظه و همچنین افزایش قدرت تمرکز میشود و این خاصیت آن نیز بخاطر وجود فلاونوئیدها بوده که با افزایش میزان جریان خون در بدن، گردش خون در مغز را برای دو تا ساعت بعدازخوردن آن بالا میبرد.
این میتواند بعنوان یک آنتی باکتریال قوی برای جلوگیری از ایجاد حفره های شکری در دانه های کاکائو عمل کند و خستگی و کوفتگی را کاهش داده و فعالیت های فیزیکی را بهبود میبخشد، میزان امید و علاقه به زندگی در افرادی که بطور منظم شکلات تلخ مصرف میکنند، بواسطه ی وجود میزان بالای آنتی اکسیدان در آن بسیار بالا و خوشایند است.
در یک تحقیق به چاپ رسیده در یک مقاله روانشناسی و رفتارشناسی ، عنوان شده که ؛ مصرف شکلات تلخ میتواند قدرت بینایی افراد در نور کم را نیز افزایش دهد و به لطف آنتی اکسیدان های موجود در آن برای قلب نیز بسیار مفید است.
فواید مصرف شکلات تلخ
خوردن شکلات تلخ به جلوگیری از انسداد شریان های خونی و همچنین افزایش جریان خون در بدن کمک میکند، به علاوه از ایجاد پلاک های خونی در دیواره ی شریان های خون نیز جلوگیری میکند.
اگرچه بسیار از افراد به این باور ندارند ، شکلات تلخ ، به لطف میزان بالای آنتی اکسیدان های موجودش میتواند به کاهش وزن و همچنین میزان رضایتمندی کمک قابل توجهی نماید و خوردن شکلات در دوره ی حاملگی نیزاز ایجاد استرس جلوگیری کرده و حالات روحی را تقویت و بهبود میبخشد.
از ایجاد چین و چروک در پوست جلوگیری میکند و همچنان این باور نیز وجود دارد که شکلات میتواند از سرفه نیز جلوگیری کند، آنتی اکسیدان های آن شما را جوان نگه خواهد داشت.
کمک بسیار شکلات تلخ به افزایش جریان خون
فلاونوئیدهای موجود در آن بصورت آزادانه با رادیکال های موجود در بدن اسنان میجنگند ؛ چرا این ماده ی حیرت انگیز با بیماری ها جنگیده و عمل تولید مثل سلول های بدن را بهبود میبخشد که باعث عقب افتادن پیری زودرس میشود.
تحقیقات اخیر نشان داده زنانی که درطول هفته حداقل 20 اونس شکلات تلخ مصرف کنند، خطر حملات فلبی در آنان به میزان 20 % کاهش پیدا خواهد کرد و کاکائو حاوی اسید اولئیک نیز میباشد، گونه ای از اسیدهای چرب که میتواند میزان سطح کلسترول های مفید در بدن را افزایش دهد.
چند نکته برای خوردن شکلات
شکلات تلخ بهترین و مفیدترین برای بدن شماست، مادامی که برخی از دیگر انواع شکلات ها مانند شکلات سفید نیز به طور یقین فوائد بسیاری را برای شما خواهند داشت پس بطور ماکسیمم، دو اونس اشکلات تلخ در روز مصرف کنید.
افرادی که از دیابت و یا چاقی واضافه وزن رنج میبرند، قبل از شروع به مصرف شکلات در غذای روزانه خود حتما باید با پزشک مشورت نمایند و در زمان خرید شکلات، حتما شکلات هایی با دارا بودن حداقل 65 % کاکائو را تهیه نمایید.