نکات پخت ته چین مرغ و ته چین گوشت:
ته چین یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی می باشد که اگر درست پخته شود بسیار خوشمزه می باشد این غذای لذیذ را می توانید به عنوان پیش غذا و حتی غذای اصلی میل کنید پس با پلاس وی همراه باشید تا نکات پخت ته چین مجلسی را به شما آموزش بدهیم.
فوت و فن پخت ته چین:
- اولین نکته برای پخت عالی ته چین این است که باید از برنج ایرانی استفاده کنید.
- مرغ ها را با ادویه کم و با آب کمی آبپز کنید تا هم ارزش غذایی آن حفظ شود و هم خوشمزه تر شود و سپس مرغ ها را ریش ریش کرده و به مایه بیافزایید.
- از ماست چکیده وترش استفاده کنید.
- برای اینکه ماست آب نیاندازد دقت داشته باشید که ماست را سریع هم نزنید و اینکه نباید زیاد ماست را هم بزنید.
- شکر و زرشک را باهم تفت دهید.
- می توانید از پودر قند به جای شکر استفاده کنید.
- برنج ته چین نسبت به برنج های دیگر غذاها زود تر آبکشی می شود.
- سعی کنید قطر ته چین را بین 5 تا 7 سانتیمتر در نظر بگیرید تا ته چین هم برشته شود و هم مغر پخت.
- برای خوش عطر کردن ته چین می توانید از کره و روغن حیوانی استفاده کنید.
- در این غذا زغفران کاربردی ترین ادویه است و هرچقدر بیشتر استفاده شود عطر و طعم ته چین بی نظیر می شود.
- بهتر است ته چین در فر پخته شود چون میزان روغن مصرفی کم می شود.
- حتما بر روی قابلمه و قالبی که استفاده میکنید فویل آلمینیومی بکشید چون هم باعث میشه ملایم پخته بشه و هم اینکه عطر و طعم زعفران و زرشک به خورد هم می رود و مزه فوق العاده ای درست می شود.
- در ظروف نچسب و تفلون ته چین را تهیه کنید.
- زعفران را به خوبی دم کنید و دقت کنید که زعفران با کیفیت باشد.
- برای اینکه ته چین وا نرود لایه میانی ته چین(مرغ و زرشک) نباید ضخیم باشد.
- همراه ته چین می توانید سالاد های مختلف و سبزی خوردن استفاده کنید تا یک غذای کامل و مقوی شود.
- اگر از قابلمه برای تهیه ته چین استفاده میکنید سعی کنید قابلمه ای انتخاب کنید که ارتفاع آن کم باشد تا ته چین برشته شود.
- برای پخت این غذا در قابلمه به 60 تا 90 دقیقه زمان احتیاج دارید.
- روی ته چین را می توانید با خلال پسته، خلال بادام و زرشک تزیین کنید.
- برای اینکه ته چین عطر و طعم خاصی بگیرد می توانید چند قطره گلاب به مایه آن اضافه کنید.