ادویه سمنو و راز خوشمزه تر شدن سمنوهای خانگی
سمنو دسر خوشمزه و قدیمی است که ایرانیان آن را سمبل قدرت، خیر و برکت دانسته و بر سر سفره هفت سین قرار می دهند. برای تهیه سمنو فوت و فن هایی لازم است که سمنو شما را خوشمزه تر می کند، برخی از افراد می پندارند در تهیه سمنو باید از ادویه مخصوصی استفاده نمود، به نظر شما ادویه سمنو چیست؟ در این بخش از آموزش آشپزی پلاس وی سوال پرتکرار کاربران درباره ادویه سمنو را پاسخ گفته ایم.
ادویه مخصوص سمنو چیست؟
برای تهیه سمنو از موادی چون گندم، آرد و خلال بادام و پسته استفاده می کنند، بر خلاف باور بسیاری از افراد در تهیه سمنو هیچ ادویه ای کاربرد ندارد، استفاده از ادویه در تهیه سمنو طعم آن را تغییر می دهد.
برای تهیه یک سمنو خوشمزه:
- سمنو را در ظروف مسی بپزید.
- برای تهیه سمنو از گندم مرغوب، گندمی که قابلیت جوانه زدن داشته باشد، استفاده نمایید.
- مداوم سمنو را هم بزنید تا سمنو ته نگیرد.
- نگذارید گندم سبز شود و تنها از جوانه سفید گندم استفاده کنید.
- هنگامی که سمنو جوشید و رنگ آن تیره شد، حرارت اجاق گاز را روی متوسط قرار بدهید و زیر دیگ سمنو شعله پخش کن قرار دهید تا آب سمنو بخار شود.
- بعد از به غلظت رسیدن سمنو،دم کنی را بر روی قابلمه قرار بدهید و درب دیگ سمنو را ببندید تا دم بکشد.
- مدت پخت سمنو معمولا 15 تا 18 ساعت است.
- سمنو ی را در ظرفی بریزید و با خلال بادام وپسته تزئین کنید و آن را نوش جان کنید.
- اگر قصد دارید از سمنو برای زمان طولانی مثل 3 تا 4 ماه نگهداری کنید، سمنویی غلیظ بپزید و به هیچ عنوان به آن آب اضافه نکنید تا سمنو کپک نزند و مدت زمان زیادی ماندگاری داشته باشد.