طرز تهیه ماهی قزل آلا رژیمی با دستور پختی کمی متفاوت برای افرادی که کلسترول و چربی خون بالا دارند و همچینی افرادی که از غذاهای کم کالری استفاده می کنند مناسب است.
طرز تهیه ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا یکی از محبوبترن و خوش طعمترین ماهیها است که کالری کمی دارد ارزش غذایی ماهی قزل آلا بسیار بالاست.گوشت لذیذ این ماهی بسیار خوش طعم است و میتوان آن را به مدلهای مختلف پخت.
مواد لازم برای ماهی قزل آلا:
- ماهی قزل آلا :1 عدد
- لیمو ترش تازه حلقه شده : 1 عدد
- گوجه فرنگی حلقه شده :2 عدد
- سیر و شوید تازه :به مقدار لازم
- پودر زنجبیل :به مقدار لازم
- روغن زیتون :نصف قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
دستور تهیه ماهی قزل آلا:
مرحله اول:
برای درست کردن ماهی قزل آلا ابتدا باید ماهی را تمیز کنید و محتویات داخل شکم آن را خارج کنید و خوب بشویید.
سپس مقداری نمک ، فلفل،سیر تازه و پودر زنجبیل را به داخل و روی شکم ماهی بمالید و در شکم ماهی مقداری شوید تازه بگذارید.
مرحله دوم:
در ظرفی را که ماهی را داخلش گذاشتید بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا ماهی کاملا با موادی که به آن آغشته شده مزه دار شود.
مرحله سوم:
بعد از گذشت یک ساعت ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و با برس ، روغن زیتون را به تمام قسمت های آن بمالید.
مرحله چهارم:
فر را با دمای 220 تا 250 درجه سانتی گراد روشن کنید و ماهی را داخل کاغذ فویل قرار دهید و روی ماهی را با چند حلقه لیموترش و گوجه فرنگی بچینید و کاغذ را ببندید.
مرحله پنجم:
ماهی پیچیده شده را در طبقه وسط فر روی قسمت میله ای آن به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید تا ماهی کاملا بپزد و عصاره لیمو و گوجه فرنگی به خورد ماهی برود.
دقت کنید افرادی که دچار بیماری کلسترول هستند حتما پوست ماهی را هنگام مصرف جدا کنند.
نکات تکمیلی در مورد ماهی قزل آلا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
ماهی قزل آلا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .