وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

بلدرچین | طرز تهیه “بلدرچین” با سس انار و زرد آلو

بلدرچین | طرز تهیه “بلدرچین” با سس انار و زرد آلو

در این مطلب از آشپزخانه نمناک طرز تهیه یک غذای لذیذ و خوشمزه را آماده کرده ایم که حتما از امتحان آن لذت خواهید برد.آموزش پخت “بلدرچین” با سس انار و زرد آلو را در ادامه مشاهده نمائید.

 مواد لازم برای بلدرچین با سس انار و زرد آلو

  • بلدر چین :5 تا 6 عدد
  • پودر گردو:یک لیوان
  • گشنیز خرد شده :نصف لیوان
  • رب انار :2 قاشق غذا خوری
  • زرشک :2 قاشق غذا خوری
  • زعفران آب کرده:2 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل :به اندازه لازم
  • سویا سس:2 قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون :2 قاشق غذا خوری
  • نمک و آبلیمو :به میزان لازم

مواد لازم برای سس

  • رب انار :نصف لیوان
  • زردآلو:10 عدد
  • شکر:50 گرم
  • آب لیمو :2 قاشق غذا خوری
  • آب :یک لیوان
  • نمک و فلفل:به میزان لازم
بلدرچین

طرز تهیه بلدرچین با سس انار و زرد آلو

ابتدا محتویات داخل شکم بلدرچین ها را خارج کرده و آن ها را بخوبی بشویید و داخل یک آبکش قرار دهید تا آبشان خشک شود.

در این فاصله سس را به این شکل درست کنید:

زردآلوها را از وسط نصف کرده و هسته آن ها را جدا کنید و در یک قابلمه بریزید. در ادامه آب و شکر را افزوده و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا زردآلوها کاملا بپزد.

در همین حین سس سویا، زعفران و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و همه جای بلدرچین ها را با این مواد ماساژ دهید تا کاملا آغشته شود.

در مرحله بعد گردو و گشنیز خرد شده را با رب انار، نمک و فلفل مخلوط کرده و داخل شکم بلدرچین ها را با این مواد پر کنید و در شکم بلدرچین ها را با نخ بدوزید.

حالا سراغ زرد آلو ها بروید و با یک چنگال آن را کمی له کرده و رب انار، نمک، فلفل و آب لیمو را اضافه نموده و اجازه دهید سس غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید.

بلدرچین ها را در سینی فر و یا قالب مورد نظر بچینید و سس را روی آن ها بریزید، در آخر روغن زیتون را روی بلدرچین ها ریخته و روی آن را با یک لایه فویل بپوشانید.

روی فویل چند سوراخ ایجاد کرده و قالب را برای یک ساعت در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا بلدرچین ها بپزد.

بلدرچین با سس انار و زرد آلو

نکات تکمیلی در مورد بلدرچین

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
بلدرچین را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع