مواد لازم برای بلدرچین با سس انار و زرد آلو
- بلدر چین :5 تا 6 عدد
- پودر گردو:یک لیوان
- گشنیز خرد شده :نصف لیوان
- رب انار :2 قاشق غذا خوری
- زرشک :2 قاشق غذا خوری
- زعفران آب کرده:2 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل :به اندازه لازم
- سویا سس:2 قاشق غذا خوری
- روغن زیتون :2 قاشق غذا خوری
- نمک و آبلیمو :به میزان لازم
مواد لازم برای سس
- رب انار :نصف لیوان
- زردآلو:10 عدد
- شکر:50 گرم
- آب لیمو :2 قاشق غذا خوری
- آب :یک لیوان
- نمک و فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه بلدرچین با سس انار و زرد آلو
ابتدا محتویات داخل شکم بلدرچین ها را خارج کرده و آن ها را بخوبی بشویید و داخل یک آبکش قرار دهید تا آبشان خشک شود.
در این فاصله سس را به این شکل درست کنید:
زردآلوها را از وسط نصف کرده و هسته آن ها را جدا کنید و در یک قابلمه بریزید. در ادامه آب و شکر را افزوده و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا زردآلوها کاملا بپزد.
در همین حین سس سویا، زعفران و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و همه جای بلدرچین ها را با این مواد ماساژ دهید تا کاملا آغشته شود.
در مرحله بعد گردو و گشنیز خرد شده را با رب انار، نمک و فلفل مخلوط کرده و داخل شکم بلدرچین ها را با این مواد پر کنید و در شکم بلدرچین ها را با نخ بدوزید.
حالا سراغ زرد آلو ها بروید و با یک چنگال آن را کمی له کرده و رب انار، نمک، فلفل و آب لیمو را اضافه نموده و اجازه دهید سس غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید.
بلدرچین ها را در سینی فر و یا قالب مورد نظر بچینید و سس را روی آن ها بریزید، در آخر روغن زیتون را روی بلدرچین ها ریخته و روی آن را با یک لایه فویل بپوشانید.
روی فویل چند سوراخ ایجاد کرده و قالب را برای یک ساعت در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا بلدرچین ها بپزد.
نکات تکمیلی در مورد بلدرچین
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
بلدرچین را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .