موادلازم برای کباب بلدرچین :
- بلدرچین : 8 عدد
- کره آب شده :50 گرم
- خامه :1/2 پیمانه
- روغن زیتون :1/4 پیمانه
- زعفران آب شده :1 قاشق سوپخوری
- آبلیمو : نصف پیمانه
- نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه کباب بلدرچین :
بلدرچین ها را خوب بشویید و بعد از اینکه آب آن رفت ، آن را به دو قسمت از بالا به پایین تقسیم کنید.
خامه را هم بزنید و با روغن زیتون ، آبلیمو ، زعفران و نمک و فلفل با هم مخلوط کنید.
سپس تکه های بلدرچین را در سس آماده شده ، بخوابانید و به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید.
پس از سپری شدن زمان استراحت بلدرچین ها ، آنها را به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید .
در حین کباب شدن بلدرچین ها ،کره را با قلمو روی بلدرچین ها بکشید .
گوشت بلدرچین زود پخته میشود و نباید آن را زیاد روی آتش نگه دارید.
نکات تکمیلی در مورد کباب بلدرچین
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کباب بلدرچین را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .