وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

5 راه برای استفاده بهینه از ماکروویو

5 راه برای استفاده بهینه از ماکروویو

زمان پخت غذا با ماکروویوها بسیار کمتر و کار با آنها سریع تر از اجاق گازهای معمولی است. با وجود این اثرات منفی روی مواد مغذی غذاها می گذارد.

5 نکته برای استفاده کامل از ماکروویو

آشپزخانه های امروزی پر از لوازمی است که به پخت سریع غذا کمک می کنند و هنگامی که صحبت از ابزار می شود، هیچ چیزی برای پخت و پز آسان سریع تر ازمایکروویو نیست. بسیاری از ما بدون هیچ تفکری، فوراً ماکروویو را به عنوان اولین انتخاب در نظر می گیریم و غذای یخ زده و یا باقیمانده از شب قبل را در آن گرم می کنیم. با وجود نگرانی ها در مورد اشعه ی موجود در مایکروویوها آنها عملاً راه خود را به درون خانه ها باز کرده و به یکی از لوازم زندگی ما تبدیل شده اند.
در اجاق گازهای معمولی گرما به آرامی از بیرون غذا به داخل آن نفوذ می کند، اما در مایکروویو ها بالعکس است و گرما از داخل غذا به سمت خارج تولید می شود؛ به همین دلیل است که زمان پخت غذا با مایکروویوها بسیار کمتر و کار با آنها سریع تر از اجاق گازهای معمولی است.
مایکروویوها با پخت سریع و چند ثانیه ای، با تغییر مواد مغذی به فرم بیولوژیکی غیرفعال، آنها را از بین می برند و به مواد سمی و سرطان زا تبدیل می کنند. عوارض پخت غذا با فر و اجاق قابل مقایسه با مایکروویو نیست.


برای حفظ ایمنی و جلوگیری از حذف مواد مغذی غذاها به نکات زیر توجه کنید:
1. فقط از ظروف شیشه ای و سرامیکی استفاده کنید.
2. برای پخت میوه و سبزی از حداقل آب و حداقل زمان استفاده کنید تا حداقل مواد مغذی از بین بروند.
3. روی ظروف خود یک در قرار دهید و کمی آن را باز بگذارید تا رطوبت از آن خارج شود.
4. در صورتی که درِ دستگاه مایکروویو آسیب دیده است و یا به خوبی بسته نمی شود، حتماً آن را تعویض کنید.
5. هرگز از ظروف پلاستیکی در داخل مایکروویو استفاده نکنید.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع