وی فور یو
11 ماه پیش / خواندن دقیقه

5 نکته کلیدی درمان قطعی جوش صورت و رفع جای جوش

5 نکته کلیدی درمان قطعی جوش صورت و رفع جای جوش

میلیون ها نفر در سرتاسر دنیا با کابوسی به نام جوش دست و پنجه نرم می کنند و به دنبال راهی برای درمان جوش و جای جوش هستند.در این مقاله شما را با چند روش درمان جوش آشنا میکنیم.

چطور باید جوش های صورت را از بین برد؟

داشتن جوش و جای جوش یکی از معضلاتی است که 85 درصد از مردم دنیا با آن درگیر و به دنبال راهی برای از بین بردن آن هستند. با توجه به روش های پر هزینه ای که وجود دارد برای درمان جوش و رفع جای جوش اغلب افراد روش های خانگی را امتحان می کنند. روش های خانگی و روش های دیگر می تواند عوارض جانبی نامطلوبی از جمله خشکی، قرمزی و تحریک جوش داشته باشد که نه تنها درمانی حاصل نمی شود بلکه باعث ازبین رفتن زیبایی و شادابی پوست شود. حال این سوال پیش می آید که چطور باید جوش های صورت را از بین برد؟ ما در این مقاله سعی کردیم روش های تایید شده و معتبر را ارائه دهیم.

از اولین روش هایی می توان به موارد زیر اشاره کرد.

1.سرکه سیب بمالید:

سرکه سیب حاوی چندین اسید آلی است اسیدهای آلی موجود در سرکه سیب باعث از بین بردن باکتری های ایجاد کننده جوش می شود.اسید لاکتیک موجود در سرکه سیب باعث رفع جای جوش نیز می شود.علاوه بر این، سرکه سیب ممکن است در درجه اول به خشک شدن جوش کمک کند که همین مزیت بزرگی برای استفاده از سرکه سیب می شود. 

نحوه استفاده از سرکه سیب:

1 قسمت سرکه سیب و 3 قسمت آب را مخلوط کنید (برای پوست های حساس از آب بیشتری استفاده کنید) بعد از مخلوط کردن، پنبه را به محلول آغشته و به آرامی روی پوست بمالید بگذارید 5 تا 20 ثانیه روی پوست بماند و سپس آب کشی کنید.در صورت لزوم 1-2 بار در روز تکرار کنید.توجه به این نکته ضروری است که استفاده از سرکه سیب روی پوست شما می تواند باعث سوختگی و سوزش شود، بنابراین همیشه باید از آن در مقادیر کمی استفاده شود و با آب رقیق شود.

2.از مکمل هایی که حاوی روی هستند استفاده کنید:

روی یک ماده مغذی است که برای رشد سلولی، تولید هورمون، متابولیسم و عملکرد سیستم ایمنی مهم است. همچنین یکی از درمان های طبیعی مورد مطالعه برای جوش است. مصرف خوراکی روی به کاهش جوش کمک می کند. در یک مطالعه، به 48 بیمار دارای جوش 3 بار در روز مکمل روی خوراکی داده شد پس از هشت هفته، 38 بیمار کاهش 80 تا 100٪  جوش را تجربه کردند.

دوز بهینه روی برای رفع جوش مشخص نشده است، اما مطالعات متعددی کاهش قابل توجهی از جوش را با استفاده از 30-45 میلی گرم روی در روز نشان داده اند. حد بالایی ایمن روی توصیه شده 40 میلی گرم در روز است، بنابراین از این مقدار تجاوز نکنید، مگر اینکه تحت نظر پزشک باشید. زیادی روی ممکن است عوارض جانبی از جمله درد معده و سوزش روده ایجاد کند.لازم به ذکر است که استفاده از روی بر روی پوست اثرگذار نبوده. این ممکن است به این دلیل باشد که روی به طور موثری از طریق پوست جذب نمی شود.

3.از سرم ضد جوش استفاده کنید:

سرم ضد جوش

یکی از سرم های ضد جوش که امتحان خود را پس داده و دارای محبوبیت بسیاری در بین مصرف کننده است سرم ضد جوش و روشن کننده پوست متد(کلیک کنید) است. این سرم جز سرم هایی است که علاوه بر رفع جوش های سرسیاه و رفع قرمزی و التهاب ها به رفع جای جوش نیز کمک می کند. سرمی می تواند خوب و مفید باشد که بتواند همزمان چندین خاصیت را داشته باشد، چرا که به دلیل مشغله های زیاد افراد نمی توانند از چندین کرم و سرم استفاده کنند. برای استفاده از این سرم نیاز به زمان آماده سازی ندارید. 

 داشتن جوش صورت عوامل متعددی دارد اما ما می توانیم با تدبیر و درایت مطمئن ترین روش را برای درمان جوش انتخاب کنیم. داشتن صورت زیبا و شفاف آرزوی تمامی افراد است. پس با استفاده از محصولات نامعتبر و نامرغوب سلامتی و شادابی پوستتان را به خطر نندازید.

4.چای سبز را روی پوست خود بمالید:

چای سبز دارای  آنتی اکسیدان بسیار زیاد است و نوشیدن آن می تواند بسیار مفید باشد. چای سبز به دلیل وجود فلاونوئیدها و تانن، میتوان به مبارزه با باکتریها و کاهش التهاب که دو عامل اصلی جوش هستند بپردازد. می توانید کرم ها و لوسیون هایی که حاوی چای سبز هستند خریداری کنید، اما تهیه مخلوط خود در خانه نیز به همین راحتی است.

نحوه آماده سازی و استفاده:

چای سبز را در آب جوش به مدت 3-4 دقیقه قرار دهید. سپس بگذارید چای خنک شود. با استفاده از پنبه، چای را روی پوست بمالید یا درون یک بطری اسپری ریخته و استفاده کنید. اجازه دهید خشک شود، سپس با آب بشویید و  همچنین می توانید برگهای چای باقیمانده را نیز به عسل اضافه کنید و ماسک درست کنید.

5. از آلوئه ورا استفاده کنید:

آلوئه ورا گیاه گرمسیری است که برگهای آن ژل روشنی ایجاد می کند. ژل آن اغلب به لوسیون ها، کرم ها، پمادها و صابون ها اضافه می شود. معمولاً برای درمان ساییدگی،رفع جای جوش، سوختگی و سایر شرایط پوستی استفاده می شود. ژل آلوئه ورا هنگام استفاده روی پوست، می تواند به بهبود زخم ها، معالجه سوختگی و مقابله با التهاب کمک کند آلوئه ورا همچنین حاوی اسید سالیسیلیک و گوگرد است که هر دو در درمان جوش صورت بسیار مورد استفاده قرار می گیرند.

نحوه استفاده از آن:

ژل گیاه آلوئه با یک قاشق خارج کنید. ژل را مستقیماً برای تمیز کردن پوست به عنوان مرطوب کننده بمالید. 1-2 بار در روز یا به دلخواه تکرار کنید. 
نکته آخر اینکه قبل از هر اقدامی منشا بوجود آمدن جوش ها را پیدا کنید تا به سادگی بتوانید راه درمان جوش بر روی صورت خود را پیدا کنید.

هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع