7 جولای ؛ روز جهانی ماکارونی
هر سال در تاریخ 7 جولای؛ عاشقان ماکارونی در سراسر جهان، روز جهانی ماکارونی را جشن می گیرند. ماکارونی های امروزی از گندم تهیه شده اند و طیف وسیعی از انواع پاستای خشک را تشکیل می دهند که داخل آن ها تخم مرغ به کار رفته است.
بسیاری از افراد فکر می کنند شکل این غذا باعث شده که نام آن را ماکارونی بگذارند اما در واقع ماکارونی نام یک نوع نودل است. این نودل ها (ماکارونی های امروزی) در قالب هایی ریخته می شود و به صورت صاف و دراز در می آید و در دسترس مردم قرار می گیرد. این غذا در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد.
ما از ماکارونی در غذا های مختلف استفاده می کنیم و آن را در سوپ و سالاد هم به کار می بریم و به عنوان غذای سرد و گرم سرو می کنیم. این نودل ها که با نام ماکارونی شناخته می شوند، را می توان از قبل آماده کرد و هیچ استرسی برای دیر شدن غذا نداشت. زیرا خیلی زود آماده خوردن است. استفاده از ماکارونی در ظروف غذایی مختلف، راهی عالی برای ایجاد رسپی های مختلف است.
ماکارونی ها معمولا با پنیر و گوشت هم سرو می شوند و هم برای افراد گیاه خوار و هم گوشت خوار نیز مناسب هستند. کلمه ماکارونی، کلمه یونانی است که توسط نئوپلیس نامگذاری شده و بین هزار تا 2 هزار سال قبل از میلاد مسیح وجود داشته است. این غذای محلی در آن زمان از گندم و آرد و آب تهیه می شد. روز جهانی آن هم در 31 ژانویه سال 2018 نام گذاری شد.
به بهانه روز جهانی ماکارونی پیشنهاد می کنیم طرز تهیه ی ماکارونی فوق العاده خوشمزه را با کمک آموزش تصویری و مرحله به مرحله ای که در آشپزخانه پلاس وی داریم، منوی غذای امروزتان را دلچسب تر کنید.
برای تهیه طرز تهیه ماکارونی مرحله به مرحله کلیک کنید.
اگر رژیم ندارید و محدودیتی در خوردن ماکارونی با رسپی پرکالری برای شما وجود ندارد پیشنهاد می کنیم به سبک آشپزخانه ی پلاس وی، یک سالاد ماکارونی معرکه آماده کرده و از خودنش لذت ببرید.
برای تهیه طرز تهیه سالاد ماکارونی مرحله به مرحله کلیک کنید.