در این 8 موقعیت حتما فرزندت رو در آغوش بگیر
متأسفانه بسیاری از والدین به نیازهایی مانند خوراک، پوشاک، خواب وغیره توجه بسیار زیادی داشته اما از نیازهای عاطفی کودک غافل اند و به آن توجه زیادی ندارند. یکی از مهمترین راههای رفع نیاز عاطفی کودک در آغوش گرفتن و بغل کردن او است. در آغوش گرفتن فواید زیادی برای کودک دارد و در شکلگیری اعتماد بهنفس و عزت نفس کودک تاثیرگذار است و بر خلاف تصور برخی افراد سبب بغلی شدن کودک نمی شود. در این بخش از پلاس وی به شما می گوییم که در چه جاهایی و در چه زمان هایی بهتر است کودک خود را در آغوش بگیرید.
هنگام به دست آوردن موفقیت های کوچک و بزرگ
شما بزرگترین هوادار و تشویق کننده فرزند خود هستید و این وظیفه شما است که به فرزند خود در زندگی انگیزه دهید. کودکان بعد از کسب موفقیت های کوچک و بزرگ باید آگاهی یابند که والدینشان از موفقیت آنها اطلاع دارند و به وجودشان افتخار میکنند. برای نشان دادن خوشحالی خود و نشان دادن اینکه به او افتخار می کنیم، کودکتان را در آغوش بگیرید و سعی کنید نقطه عطف موفقیت او را جشن بگیرید.
هنگام مشاهده صحنه دعوا و مشاجره
دیدن مشاجره و دعوا می تواند تاثیرات منفی را از لحاظ عاطفی روی کودک بگذارد و سبب ترس و احساس ناامنی در کودک شود. بغل کردن کودک باعث میشود کودک احساس آرامش بیشتری داشته و در کاهش استرس کودک موثراست.
هنگام بیماری
بر اساس مطالعات بغل کردن کودک سبب ترشح بیشتر تعداد گلبولهای سفید شده و بنابراین سیستم ایمنی کودک را بهبود می بخشد. هنگامی که کودک بیمار یا بی حال است، او را بغل کنید تا سیستم ایمنی او قوی تر شود.
هنگامی که حواسش نیست
بغل کردن و در آغوش گرفتن کودک مفید است و فوایدی برای کودک دارد،در آغوش گرفتن کودک میتواند به کودک احساس ارزشمندی و دوست داشتنی بودن از سوی والدین دهد و به این ترتیب باعث افزایش اعتماد به نفس کودکان شود پس هر زمانی که کودکتان حواسش نیست مثلا هنگام بازی، درس خواندن و... کودک را در آغوش بگیرید تا دوست داشتن خود را نشان دهید.
بعد از مشاجره و دعوا با کسی
در آغوش گرفتن کودک می تواند خلق و هیجان و احساس پذیرفته شدن کودک را تنظیم کند و تا حد زیادی کج خلقیها و قشقرقهای کودک را کم کند. اگر کودکتان با کسی دعوا کرده یا فردی او را دعوا نموده است، کودک را بغل کرده و در آغوش بگیرید تا آرام گردد.
بعد از برگشت از سرکار
کودکان احتیاج فراوانی در سال های نخست کودکی به والدین دارند. برخی والدین هر دو ناچارند برای کسب درآمدو... تلاش و کار کنند، بنابراین وقت کمتری را با کودک خود می گذرانند. والدین به خصوص مادران شاغل باید انرژی خود را در سرکار و منزل تقسیم نمایند و پس از بازگشت از سرکار با فرزند خود رابطه عمیقی داشته باشند، زمانی را برای بازی با کودک اختصاص دهند و کودک را بغل کنند و پای حرفها و صحبتهای او بنشینند تا ساعات دوری از مادر جبران شود.
هنگام تعریف کردن موضوعی هیجان انگیز
یک راه برای ابراز محبت به کودک گوش دادن به حرف های او است. فرزندتان، به توجه و علاقه شما نسبت به حرف هایی که می زند، نیاز دارد. شما با گوش دادن به صحبت هایش نشان می دهید که برای آنچه می گوید ارزش و احترام قائل می شوید. هنگامی که کودکتان با هیجان زیادی در حال تعریف کردن چیزی است، بهتر است او را در آغوش بگیرید زیرا این کار نه تنها سبب افزایش صمیمیت و نشان دادن توجه به کودک می شود بلکه عزت نفس کودک را افزایش خواهد داد.
بعد از شکست
کودکان باید دریابند که والدین آنها در هر شرایطی آنها را دوست دارند. این موضوع سبب میشود که کودک شما جایگاه خود را در ارتباطات خانوادگی قوی و مهم بشمارد و همین امر باعث تقویت عزت نفس کودک میشود. همچنین موجب می شود کودک در هر شرایطی و در مواقع روبرو شدن با مشکلات همه حرف های خود را با والدینش در میان بگذارد. برای اینکه کودکتان حس دوست داشته شدن نماید، بعد از شکست و... او را در آغوش گرفته و به او توجه کنید.
سخن آخر
در آغوش گرفتن کودک باعث ایجاد پیوند عاطفی عمیق میان والدین و کودک میشود و از بسیاری استرسها، اضطرابها، رفتارهای نابهنجار و اختلالات روانی در بزرگسالی جلوگیری میکند پس والدین گرامی همانطور که نیازهای جسمی کودک توجه دارید، به نیازهای عاطفی او نیز توجه نمایید.