وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

ترس های بدی که تو زندگی دچارش میشیم!

ترس های بدی که تو زندگی دچارش میشیم!

هر فرد در زندگی ترس های داد که حس ناامیدی و نا امنی به او می دهد همچنین مواجه با ترس ها در زندگی برایش بسیار دشوارست.

ترس های رایجی که زندگی شما را تخریب می کنند

ترس گاهی اوقات می تواند انگیزه اصلی افراد برای ادامه زندگی باشد اما بعضی ترس ها باعث می شود که فرد تا مدت ها سراغ انجام یک کار نرود؛ کاری که شاید برای بقیه عادی به نظر برسد اما برای او ترسناک است.

چنانچه در مطالب قبلی بخش سلامت روان نمناک هم گفتیم؛ بعضی از رایج ترین ترس ها شامل موارد زیر هستند:

ترسیدن

ترس از شکست

اینکه شما در یک رابطه ناسالم باشید یا در شرایطی منفی قرار بگیرید که احتمال شکست و یا ترک شدن وجود دارد ، ترس را در شما ایجاد می کند. به همین خاطر بسیاری از افراد رویا ها و اهداف خود را دنبال نمی کنند یا ترس از شکست دارند.

ترس از مسئولیت پذیری

بسیاری از ما از مسئولیت پذیرفتن می ترسیم و در نتیجه تمرکز مان روی دیگران است تا بتوانند کار ها را بهتر انجام دهند و همیشه یک قدم عقب می ایستیم . البته که ترس از مسئولیت پذیری مرتبط با ترس از شکست است و این دو با یکدیگر رابطه مستقیم دارند.

ترس از مسئولیت

ترس از احساسات

بسیاری از ما از این که بخواهیم احساسات خود را ابراز کنیم، می ترسیم زیرا قبلاً تجربه منفی داشته ایم و احساس ناراحتی ، اضطراب و خشم به ما دست می دهد و در نتیجه برای اینکه از سلامت روان خود محافظت کنیم، احساسات خود را پنهان می کنیم و از این که به این احساسات دچار شویم ؛ ترس داریم.

 ترس از دست دادن عشق یا تایید دیگران

بعضی از افراد می ترسند که افکار و احساسات واقعی خود را با دیگران به اشتراک بگذارند، زیرا می ترسند که طرف مقابل به اندازه کافی به آن ها علاقه نداشته باشد و مورد تایید شان نباشد و در نتیجه از این احساس ترس دارند.

شکست عشقی

 ترس از تغییر

گاهی اوقات افراد از این که شرایط یا رابطه هایشان تغییر کند، می ترسند و در نتیجه دوست دارند هر طور که شده در آن شرایط بمانند و چیزی تغییر نکند.

چگونه با ترس کنار بیاییم؟

برای کاهش میزان ترس در زندگی بسیار مهم است که آگاهی ذهن خود را بالا ببریم. گاهی اوقات علت ترس کاملا واضح است اما گاهی این گونه نیست. به این فکر کنید که کجای زندگی به خاطر ترس با خودتان درگیر شدید؟! سطح اضطراب و استرسی را که داشتید برای خودتان مرور کنید. به نظر شما این استرس از کجا می آمد؟ این ترس چه دلیلی داشت ؟ هنگامی که ترس های خود را متوجه شوید ، می توانید در آن عمیق شوید و از خودتان بپرسید که علت این ترس چیست و چه پیش زمینه هایی باعث شده است که شما به این ترس دچار شوید؟

ترس

از تشبیه اتوبوس استفاده کنید

تکنیکی که بسیاری از افراد در علم روانشناسی با آن آشنا شده اند و یک نوع تکنیک برای مدیریت ترس است. تصور کنید تمام بخش های بدن و احساسات شما هر کدام به صورت جداگانه مسافر یک اتوبوس هستند. شما نمی توانید یک نفر را بیرون بیندازید یا یک نفر را بکشید . هنگامی که احساس اضطراب و استرس دارید و فکر می کنید که در یک شرایط سمی گیر افتاده اید ، از خودتان بپرسید کدام بخش از من در حال راندن اتوبوس است؟

اگر ترسی که در درون شما وجود دارد، روی صندلی راننده نشسته، حال از خودتان بپرسید:اگر ترس من بخواهد رانندگی کند، چه اتفاقی برای این اتوبوس می افتد ؟ در نهایت به کجا می رسیم؟ با چه چیز هایی مواجه می شویم یا چه چیز هایی را از دست می دهیم؟

حال از خودتان بپرسید که اگر یک بخش دیگر از وجود من راننده اتوبوس باشد، چه می شود؟ چه می شود اگر بخشی از بدن من که می خواهد یک رابطه سالم داشته باشد، به خودش ارزش می دهد، می خواهد با عشق و احترام همه چیز را بهبود ببخشد، راننده شود، آن وقت رانندگی چه طور پیش می شود و سرنوشت من چه خواهد شد؟ قطعاً با در نظر گرفتن این روش و این تصویر سازی ها می توانید کمی ترس را کنار بگذارید و از احساسات دیگر خود کمک بگیرید.

حال اتوبوس شما را چه کسی می راند؟

قطعاً برای شما هم پیش آمده که رانندگی اتوبوس را به دست ترس خود سپرده اید. البته تجربه ترس می تواند طبیعی باشد. ترس با ارزش و قابل اهمیت است و به ما نشان می دهد که دقیقاً خطر کجا وجود دارد و باید چه جا هایی از خودمان مراقبت کنیم اما اگر بخواهیم سفر زندگی را به دست او بسپاریم، انتخاب ها، روابط ناسالم و مدیریت شرایط را به آن بدهیم ، قطعا چیزی جز علائم افسردگی و استرس در ما ظاهر نمی شود. ترس نمی تواند ما را به مقصد برساند.

پس همیشه به این توجه کنید که اتوبوس زندگی شما به دست کدام احساس تان رانده می شود و به کجا می رود؟


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع