وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

آب دوغ خیار | طرز تهیه آب دوغ خیار

آب دوغ خیار | طرز تهیه آب دوغ خیار

آب دوغ خیار غذایی ساده، سالم و سبک است که براحتی هضم می شود و به علت طبع خنکی که دارد، عطش را رفع می کند و از خستگی و رخوت ناشی از گرمی هوا می کاهد.

 طرز درست کردن آب دوغ خیار

درست کردن آب دوغ خیار در فصل تابستان دارای بازار داغ تر از خود این گرما هم می باشد که افراد به خاطر ماهیت خنک و فوق‌العاده دلنشین آب دوغ خیار آن را در این فصل مصرف می نمایند که آب دوغ خیار علاوه بر این که احساس خنکی را در بدن زنده میکند با ترفند های خاص نیز میتواند بسیار خوشمزه تر شود.

این غذای خوش طعم و آسان خیلی سریع در خانه تهیه می شود و در آماده‌سازی آن می توانید از مواد مختلفی که طعم آن را دوست دارید استفاده کنید. ما در این بخش از آشپزخانه پلاس وی طرز تهیه آب دوغ خیار آسان و خوشمزه ای را برای شما آماده کرده ایم.

آب دوغ خیار

مواد لازم آب دوغ خیار

مواد لازم میزان لازم
خامه  نیم پیمانه
گردو 100 گرم
خیار 3 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
کشمش 100 گرم
ماست  3 پیمانه
دوغ ترش 1 لیتر
سبزی خشک(ریحان، نعنا، پونه، ترخون، گشنیز، نعنا) 2ق غ
سبزی تازه(ریحان، نعنا، پونه، مرزه و ترخون) 200 گرم
پیازچه 2عدد
تربچه  2عدد

مواد لازم آب دوغ

طرز تهیه آب دوغ خیار خوشمزه

مرحله اول :

 ابتدا باید سبزی های تازه ای که در اختیار دارید را شسته، سپس سبزی ها را به صورت ریز خرد کنید. 

مرحله دوم : 

خیار ها را نیز شسته سپس سرو ته آن را بگیرید در ادامه خیار ها را به صورت نگینی خرد کنید. 

مرحله سوم : 

تربچه و پیازچه ها را نیز شسته سپس به شکل نگینی خرد کنید.

خرد کردن مواد

مرحله چهارم : 

3 پیمانه ماست را در ظرفی متناسب با میزان تمام مواد، ریخته سپس با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود. 

ماست

مرحله پنجم : 

هم اکنون باید خامه را به ماست اضافه کنید و دوباره با همزن هم بزنید تا یکدست شود. 

افزودن خامه

مرحله ششم : 

دوغ ترش را آرام آرام به ماست و خامه اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.

افزودن دوغ

مرحله هفتم : 

گردو ها را به صورت ریز خرد کنید، سپس گردو های خرد شده را به مواد بالا اضافه کنید.

 گردو خرد شده

مرحله هشتم : 

کشمش را نیز به مواد آب دوغ خیار اضافه کنید و هم بزنید. 

افزودن کشمش

مرحله نهم : 

خیار های نگینی شده را به مواد آب دوغ خیار اضافه کرده و هم بزنید. 

خیار خرد شده

مرحله دهم :

سبزی تازه خرد شده را به همراه تربچه و پیازچه نگینی به آب دوغ خیار اضافه کرده و هم بزنید. 

سبزی و تربچه

مرحله یازدهم :

سبزی خشک را نیز به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید. سبزی خشک شامل (ریحان، نعنا، پونه، ترخون، گشنیز، نعنا) می باشد را به مواد بالا اضافه کنید و یا اینکه طبق دستور تهیه ما تنها از نعنا خشک استفاده کنید. 

سبزی خشک

مرحله دوازدهم: 

 نمک و فلفل را به میزانی که دوست دارید اضافه کنید. توجه داشته باشید که طعم فلفل نباید بیش از اندازه باشد.

نمک و فلفل

مرحله سیزدهم : 

 مواد تان را خوب هم بزنید به دلخواهتان می توانید مقدار نان خشک و ریز شده را به همراه مقداری آب به این مواد اضافه کنید و هم بزنید البته می توانید نان و آب را جدا برای مهمان ها سرو کنید.

آب دوغ محلی

نکات مهم آب دوغ خیار : 

  • برخی از پودر سیر و زیره در تهیه آب دوغ خیار استفاده می کنند.
  • توجه داشته باشید که ریحان و نعنا باید حتما در ترکیب سبزی شما باشد. بهترین ترکیب سبزی یک آب دوغ خیار عالی، ریحان، نعنا، پونه، مرزه و ترخون است.
  • در صورت تمایل می توانید از شوید تازه، سیر و موسیر در سبزیجات استفاده کنید.
  • اگر به سبزیجات معطر تازه دسترسی ندارید، از سبزیجات خشک استفاده کنید.
  • از ماست چکیده برای تهیه آب دوغ خیار استفاده نکنید.
  • برای تهیه آب دوغ خیار خوشمزه تر، از ماست و دوغی کمی ترش ، استفاده کنید.
  •  از یک قاشق غذاخوری گلاب در تهیه آب دوغ خیار استفاده می کنند تا عطر و طعم بهتری به غذای شما بدهد.

نکات تکمیلی در مورد آب دوغ خیار

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
آب دوغ خیار را می توانید در وعده نهار - میان وعده - سرو کنید .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع