مواد لازم برای آبگوشت بادنجان
- گوشت ماهیچه با استخوان:750 گرم
- لپه:150 گرم
- بادنجان قلمی:2 الی 3 عدد
- روغن:150 گرم
- غوره:250 گرم
- رب گوجه فرنگی:1 الی 2 قاشق سوپخوری
- سیب زمینی استانبولی:5 الی 6 عدد
- نمک و فلفل:به میزان لازم
- زرد چوبه:1 قاشق مرباخوری
- پیاز:2 الی 3 عدد
طرز تهیه آبگوشت بادنجان
ابتدا لپه را بشویید و با مقداری آب ، 2 تا 3 ساعت خیس دهید.
داخل قابلمه ای ،گوشت را به همراه پیاز مخلوط کرده و با 5 الی 6 لیوان آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد.
وقتی گوشت نیم پز شد ، لپه ها را به آن اضافه کنید تا در کنار هم خوب پخته شوند.
در این فاصله بادنجان ها را هم پوست بگیرید و به صورت حلقه حلقه برش بزنید.بعد کمی نمک به آن اضافه کنید و در سبد قرار دهید تا نمک تلخی بادمجان را بگیرد.
بعد از یکی دوساعت ، بادمجان ها را زیر آب سرد بشویید تا نمک اضافه آن گرفته شود. بعد آنها را خشک کنید و در روغن سرخ کنید. سپس به همراه سیب زمینی پوست گرفته شده و غوره داخل آبگوشت بریزید.
بعد از 20 دقیقه که سیب زمینی ها پخته شدند ، رب را هم به همراه نمک و ادویه ها به داخل آبگوشت اضافه کنید و بعد از چند جوش ، آبگوشت را از روی حرارت بردارید.
نکات تکمیلی در مورد آبگوشت بادنجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
آبگوشت بادنجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .