وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

آش زمستانی | طرز تهیه “آش زمستانی” متفاوت با طعم خاص

آش زمستانی | طرز تهیه “آش زمستانی” متفاوت با طعم خاص

در فصل سرد زمستان خوردن غذاهای گرم بسیار دلچسب است. در این میان آش ها بسیار کار آمدتر هستند. مخصوصا اگر گندم نیز در تهیه آش استفاده شده باشد. با دستور تهیه “آش زمستانی” همراه ما باشید.

مواد لازم آش زمستانی

  • سبزی آش                   500گرم
  • اسفناج                    500گرم
  • کشک                    یک لیوان
  •  برنج                   یک چهارم لیوان
  • پیاز                    4 عدد متوسط
  •  عدس                 نصف لیوان
  •  نخود                  نصف لیوان
  •  لوبیا چیتی         نصف لیوان
  •  گندم                نصف لیوان
  • روغن سرخ کردنی        به میزان لازم
  • نعنا خشک                به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه    به مقدار کافی

دستور پخت آش زمستانی

ابتدا باید حبوبات را از چند ساعت قبل بشویید و خیس کنید.بهتر است نخود و لوبیا را با هم خیس کنید و عدس را در ظرفی جداگانه ، چون زمان پخت این حبوبات با هم فرق دارند. در این حین چند بار هم آب حبوبات را عوض کنید.  گندم را هم جداگانه در ظرفی دیگر خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید.

 برنج را هم بشویید و از چند ساعت  قبل خیس کنید.

نخود ، لوبیا و گندم را به همراه مقدار کافی آب در یک قابلمه مناسب بریزید تا کاملا پخته شوند و در وسطای پخت عدس و برنج را به آنها اضافه کنید تا همه مواد با هم پخته شوند.

 در حین پختن حبوبات سبزی ها را هم تمیز کنید و بشویید. بعد از خشک شدن سبزیجات آنها را خرد کنید. و داخل حبوبات پخته شده بریزید. پیازها را هم خلالی کنید و در مقداری روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. سپس نیمی از پیاز ها  را داخل آش بریزید. مقداری نمک، فلفل و زردچوبه داخل آش بریزید و بعد از اینکه یکی دوقل خورد آش را بچشید. در آخر کشک را هم بریزید و بعد از کمی هم زدن آن را از روی حرارت بردارید. نعناع را هم  در حدی که فقط یکی دو چرخ در روغن بخورد تفت دهید و آش را با نصف پیاز داغ مانده و نعنا و کشک تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد آش زمستانی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
آش زمستانی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع