مواد لازم برای آش کلم برگ
- کلم برگ ریز خرد شده :200 گرم
- هویج نگینی خرد شده :3 عدد
- برگ کرفس خرد شده : 50 گرم
- عدس :2/3 پیمانه
- نخود : نصف پیمانه
- لوبیا چیتی :نصف پیمانه
- سیر داغ :1 قاشق سوپ خوری
- پیاز داغ :2 قاشق سوپ خوری
- رشته آش :200 گرم
- کشک :نصف پیمانه
- نمک، فلفل و ادویه :مقداری
روش تهیه آش کلم برگ :
حبوبات را به صورت جداگانه از چندین ساعت قبل خیس دهید و طی آن چند بار آب آن عوض کنید. بعد نخود و لوبیا را با کمی آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شوند.
وقتی حبوبات نیمه پخت شدند ، عدس را به آنها اضافه کنید و پس از چند جوش زدن ، کلم برگ را به همراه پیاز داغ ، سیر داغ و ادویه ها داخل آش بریزید.
بعد از کمی پخته شده حبوبات ،هویج را به همراه برگ های کرفس داخل قابلمه آش بریزید و اجازه دهید تا همه مواد پخته شوند.
بعد از پخته شدن حبوبات رشته آش را اضافه کنید.در پایان بعد از نرم شدن رشته آش ، کشک را داخل آن بریزید و بعد از چند جوش ، آش را از روی حرارت بردارید.
آش را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و با مقداری کشک ، پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد آش کلم برگ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .
آش کلم برگ را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .