مواد لازم برای کاپ کیک پسته ای
- پسته :100 گرم
- شکر طلایی :140 گرم
- کره بسیار نرم :140 گرم
- تخم مرغ :2 عدد
- آرد:140 گرم
- شیر :5 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه شربت روی کیک:
- خاک قند الک شده :250 گرم
- رنگ خوراکی نعنایی (سبز رنگ) :مقداری
کاپ کیک پسته ای
طرز تهیه کاپ کیک پسته ای
مقداری از پسته را برای تزیین کاپ کیک کنار گذاشته و باقی آن را داخل آسیاب کن بریزید تا پودر شود. سپس نصف شکر را افزوده و اجازه دهید تا با هم مخلوط شوند.
در ادامه کره، تخم مرغ، آرد، شیر و باقی شکر را افزوده و خوب هم بزنید تا مایه کیک یکدست و صاف شود.
12 عدد قالب کاپ کیک را با کپسول کاغذی پوشانده و داخل هر کدام را با مایه کیک پر کنید، سپس در طبقه پایین فری که با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا برای 22 الی 25 دقیقه بپزد.
در این فاصله همه مواد شربت را با هم مخلوط کرده و روی کیک بریزید و با پسته هایی که کنار گذاشته اید تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد کاپ کیک پسته ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کاپ کیک پسته ای را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .