مواد لازم برای مربای هلو:
- هلو پوست کنده و هسته گرفته:1 کیلو
- شکر:1 کیلو
- آب:3 لیوان
- آب لیمو:1 قاشق چای خوری
طرز تهیه مربای هلو:
در یک قابلمه لعابی هلو ها را به همراه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدود یک ربع هلو ها بپزند.
شکر را هم در فر کمی گرم کنید تا موقع اضافه کردن به هلو های پخته دمای آن پایین نیاید.
بعد از پخت هلو شکر را به آن اضافه کنید تا کمی با هلوی پخته و له شده بجوشد.
در آخر آب لیمو را هم اضافه کنید و مقداری از مربا را در یک پیش دستی بریزید و کج کنید.
اگر مربا نریخت غلظت مربای شما مناسب است و میتوانید آن را در شیشه های خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد مربای هلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
مربای هلو را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .