مواد لازم برای خوراک گوشت کنجدی
- گوشت فیله :400 گرم
- لوبیا سبز :150 گرم
- بلال کوچک :115 گرم
- هویج :یک عدد
- سیر :2 حبه
- زنجبیل :یک تکه 2 سانتی متری
- سس سویا :4 قاشق غذاخوری
- کنجد :2 قاشق غذاخوری
- روغن مایع گیاهی :2 قاشق غذاخوری
- شکر :3 قاشق مرباخوری
- برنج :برای سرو
طرز تهیه خوراک گوشت کنجدی
برنج را بشویید و به روش دلخواه آن را بپزید، سپس خوراک گوشت کنجدی را آماده نمایید.تابه ای را روی شعله قرار داده و کمی روغن بریزید تا داغ شود.
گوشت فیله را نواری خرد کرده و با کنجد مخلوط کرده با روغن سرخ نمایید. گوشت را از تابه خارج کرده و سیر رنده شده را بریزید و تفت دهید، سپس زنجبیل رنده شده را هم بریزید و یک تفت بدهید.
در ادامه هویج و لوبیا سبز را خرد کرده و به تابه اضافه نمایید ، ذرت را هم بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
در آخر شکر ، سس سویا و گوشت را هم بریزید و برای 4 تا 5 دقیقه همه مواد را با هم تفت دهید.خوراک گوشت کنجدی را در ظرف مورد نظر بکشید و با برنج میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد خوراک گوشت کنجدی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
خوراک گوشت کنجدی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .