طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت
کباب بادمجان با گوشت بسیار خوشمزه و دلچسب است و مواد اصلی آن گوشت چرخ کرده و بادمجان کبابیست.محبوبیت این کباب دست کمی از کباب تابه ای ، کباب تسبیحی و کباب کوبیده ندارد و با عطر و طعم لذیذی که دارد به شدت پر طرفدار است.
مواد لازم برای 2 نفر
- گوشت چرخ کرده : 250 گرم
- پیاز : 1 عدد متوسط
- بادمجان : 1 عدد متوسط
- گوجه فرنگی : 1 عدد کوچک
- فلفل دلمه ای : یک سوم 1 فلفل
- سیر : 2 حبه
- آرد نخودچی :1 قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده : 1 قاشق غذاخوری
- سماق و فلفل قرمز : به مقدار کافی
- زنجبیل و پاپریکا :به مقدار کافی
- نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی
- زردچوبه و روغن : به مقدار کافی
طرز تهیه کباب بادمجان و گوشت
مواد لازم برای سس کباب
- پیاز : 1 عدد بزرگ
- گوجه فرنگی :2 عدد بزرگ
- سیر : 2حبه
- رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
- آب غوره : کمی
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار کافی
دستور پخت کباب بادمجان و گوشت
مرحله اول:
برای درست کردن کباب بادمجان با گوشت ابتدا بادمجان، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای شسته شده و تمیز را به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید. پس از کباب شدن پوست آن را بگیرید.
مرحله دوم:
سیرها را هم پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید. سپس به همراه بادمجان ، گوجه و فلفل کباب شده داخل میکسر خرد کنید.
پیاز را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و با فشار دست آب آن را بگیرید.سپس با گوشت چرخ کرده و مواد میکس شده مخلوط کنید. مقداری سماق، زنجبیل، فلفل، پاپریکا، زعفران، جعفری خرد شده، آردنخودچی و نیز کمی نمک هم به مایه گوشت بیفزایید و با قاشق مواد را کاملا مخلوط کنید.کمی هم مواد را با دست ورز دهید.
روی ظرف حاوی مایه گوشت را با سلفون بپوشانید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
مرحله سوم:
رب گوجه فرنگی را هم به مواد اضافه کنید کمی تفت دهید تا رنگ باز کند و بوی خامی آن گرفته شود. در این مرحله گوجه فرنگی های رنده شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد ترکیب شوند و سس نسبتا غلیظی تهیه شود.
برای چاشنی سس مقداری آبغوره هم اضافه کنید.
مرحله ششم:
تابه دیگری را روی حرارت کم قرار دهید مقدار کمی روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.
مایه کباب استراحت داده را کمی ورز دهید و بعد به اندازه یک نارنگی کوچک از آن بردارید و روی سیخ های فلزی کوچک حالت دهید.
وقتی همه طرف کباب ها در روغن سرخ شد ،در 5 دقیقه آخر در تابه را بگذارید و اجازه دهید کباب ها با حرارت کم مغز پخت شوند.کباب بادمجان با گوشت را همراه با سس داخل ظرف مورد نظرتان سرو کنید و با برنج میل کنید.