وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

[میگو پلو مجلسی] طرز تهیه میگو پلو اصیل و حرفه ای

[میگو پلو مجلسی] طرز تهیه میگو پلو اصیل و حرفه ای

“میگو پلو مجلسی” یک غذای ایرانی بسیار خوشمزه و مقوی می باشد که در ادامه دستور تهیه آن را می خوانید.

مواد لازم برای میگو پلو مجلسی

  • میگوی پاک شده : 300 الی 350 گرم
  • برنج : 2 و یک چهارم پیمانه پلوپز
  • پیاز : 1 عدد
  • هویج خلال شده : 3 الی 4 قاشق غذا خوری
  • خلال بادام : 3 قاشق غذا خوری
  • زرشک قرمز : 3 قاشق غذا خوری
  • جعفری یا گشنیز خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
  • پیاز داغ طلایی : 2 قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده : 2 قاشق غذا خوری
  • شکر : 2 الی 3 قاشق مربا خوری
  • آب برای درست کردن برنج کته : 3 و یک چهارم پیمانه 
  • نمک : به میزان لازم

طرز تهیه میگو پلو

 

طرز تهیه میگو با برنج

طرز تهیه میگو پلو مجلسی

ابتدا برنج را بشویید و با میزان آب لازم و کمی نمک به مدت 2 تا 3 ساعت خیس دهید.

میگو را هم با دو لیوان آب و مقداری نمک و فلفل و یک عدد پیاز روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد از 5 دقیقه جوشیدن  حرارت را خاموش کنید و میگوها را از آب در بیاورید.

هویج های خلالی شده را در کمی آب بپزید و بعد به آن کمی شکر و روغن اضافه کنید.

خلال بادام و زعفران را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا خلال نرم و خوشرنگ شود.

زرشک شسته شده را هم با کمی روغن و شکر تفت دهید.

جعفری یا گشنیز را هم با پیاز سرخ شده مخلوط کنید.

برنج را روی حرارت قرار دهید و 2 الی 3 قاشق روغن زیتون داخل آن بریزید تا بجوشد و آب برنج کم‌کم تبخیر شود. یکی دو بار برنج را حین جوشیدن هم بزنید.وقتی آب برنج کاملا کشیده شد، حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید تا برنج به آرامی دم بکشد.

وقتی برنج دم کشیده شد. همه مواد آماده شده را با هم مخلوط کنید و هنگام کشیدن برنج لابه لای آن بکشید و یا روی برنج تزیین کنید.

نکات برای خوشمزه تر کردن میگو پلو:

  1. سبزی معطر در این پلو گشنیز، جعفری، شوید و ریحان می باشد.
  2. بهتر است میگو هایی که در این غذا استفاده می شود، ریز باشند.
  3. پودر کاری ، زردچوبه، فلفل قرمز،زعفران و گرد لیمو بهترین ادویه هایی هستند که در تهیه میگو پلو میتوان از آنها استفاده کرد.
  4. برای خوش طعم تر شدن میگوها میتوانید مقداری آب انار یا آبغوره یا آبلیمو به آن اضافه کنید.

نکته مهم برای از بین بردن بوی بد میگو

  • قبل از پخت میگو آن را در پیاز های حلقه شده به مدت یک ساعت قرار دهید.
  • در مراحل آخر پخت میگو کمی آبلیموی تازه به آن اضافه کنید.
  • یکی از بهترین روش های گرفتن بوی میگو این است که میگو را قبل از سرخ کردن روی توری قرار داده و توری را روی قابلمه ای آب جوشی که مقداری آبلیمو به آن اضافه شده است بگذارید تا میگوها کمی بخارپز شوند. بعد آنها را سرخ کنید.
  • میگو ها را در حبه های سیر بخوابانید و سپس طبخ کنید.

نکات تکمیلی در مورد میگو پلو مجلسی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
میگو پلو مجلسی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع