طرز تهیه باتر میلک خانگی عالی برای انواع کیک و شیرینی
باتر میلک یک فراورده لبنی است که کمی غلیظتر از شیر بوده و در پخت بسیاری از کیک و شیرینیها از آن استفاده میشود. استفاده از باتر میلک در شیرینی ها و کیک ها موجب نرمی و سبکی خمیر کیک یا شیرینی شده و طعم خوبی به آن می بخشد. گرچه باتر میلک به صورت آماده در برخی از سوپرمارکت ها موجود است اما آن را میتوان به چند روش در خانه درست کرد که در این بخش از نمناک به آموزش روش های تهیه باتر میلک خانگی (طرزتهیه باتر میلک با شیر، آبلیمو یا سرکه سفید، طرزتهیه باتر میلک با شیر و ماست، طرزتهیه باتر میلک با شیر و کرم تارتار، طرزتهیه باتر میلک با خامه ترش) پرداخته ایم.
روش اول:طرز تهیه باتر میلک با سرکه یا آبلیمو
برای تهیه باتر میلک با سرکه یا آبلیمو به طریقه زیر عمل کنید:
مواد لازم برای تهیه باتر میلک
- شیر ولرم 1 پیمانه
- سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
* در این دستور، در صورت تمایل به جای سرکه میتوانید از آبلیمو نیز استفاده کنید.
دستور تهیه باتر میلک سالم خانگی
- درون یک ظرف شیر و سرکه سفید را مخلوط نمایید.
- شیر و سرکه را کمی ترکیب نمایید.
- این محلول را حدود 10 تا 15 دقیقه در دمای محیط بدون حرکت نگه دارید و هم نزنید.
- در صورتی که سرکه در دسترس نداشته باشید، می توانید از آب لیمو ترش استفاده کنید.
روش دوم:طرز تهیه باتر میلک با ماست
برای تهیه باتر میلک با ماست به طریقه زیر عمل کنید:
مواد لازم برای تهیه باتر میلک با ماست
- ماست 1/4 پیمانه
- شیر 3/4 پیمانه
دستور تهیه باتر میلک سالم خانگی
- درون ظرفی شیر و ماست معمولی را با هم مخلوط کنید.
- اجازه دهید مخلوط شیر و ماست برای نیم ساعت در دمای اتاق بماند.
- باتر میلک شما آماده است.
روش سوم:طرز تهیه باتر میلک با کرم تارتار
برای تهیه باتر میلک با کرم تارتار به طریقه زیرعمل کنید:
مواد لازم برای تهیه باتر میلک با کرم تارتار
- شیر 1 فنجان
- کرم تارتار 1 و 3/4 قاشق چایخوری
دستور تهیه باتر میلک سالم خانگی
- در ظرفی کرم تارتار را با 2 قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید.
- سپس باقی شیر را به این ترکیب بیافزایید و مخلوط کنید.
روش چهارم:طرز تهیه باتر میلک با خامه ترش
برای تهیه باتر میلک با خامه ترش به طریقه زیرعمل کنید:
مواد لازم برای تهیه باتر میلک با خامه ترش
- خامه ترش 3/4 لیوان
- آب 1/4 لیوان
دستور تهیه باتر میلک سالم خانگی
- خامه ترش و آب را مخلوط کنید.
- باترمیلک خانگی شما آماده است.
نکات مهم
- باتر میلک کمی از شیر غلیظتر بوده و طعم آن شبیه به ماست یا دوغ است.
- باترمیلک یک منبع سرشار از پروبیوتیک است.
- باترمیلک فرآیند هضم را بهبود و به تغذیه سالم و حل مشکلات گوارشی کمک می کند.
- میتوان بدون شیر نیز باترمیلک درست کرد، به این طریق که به شیرهای جایگزین مثل شیر بادام، شیر سویا و شیر نارگیل تنها مقدار کمی آب لیمو اضافه کنید.
- باترمیلک غلظت بیشتر و رطوبت کمتری نسبت به شیر دارد، در دستوری که از شما یک پیمانه شیر خواسته است میتوانید یک یا دو قاشق باترمیلک بیشتر استفاده کنید و اگر در دستور تهیه غذا از شما یک فنجان باترمیلک خواسته شده و قصد دارید شیر ساده را جایگزین باترمیلک کنید، باید یک یا دو قاشق کمتر از باترمیلک استفاده کنید.
- باترمیلکهای قدیمی خانگی محصول مایع باقی مانده از فرآیند کرهگیری بودند.
- درکیک های رژیمی، می توانید مقدار روغن را نصف کرده و به جای آن از باترمیلک استفاده نمایید.
- باترمیلکهای موجود در فروشگاهها رایحه قوی تری از باترمیلک های خانگی داشته و اسیدیتر و غلیظتر هستند.