مـواد لازم برای بیف استروگانف
- 450 گرم:گوشت گوساله
- یک قاشق سوپ خوری:روغن مایع
- یک عدد: پیاز بزرگ
- یک قاشق سوپ خوری:آرد گندم
- یک قاشق چای خوری:رب گوجه فرنگی
- 500 گرم:سیب زمینی
- یک قاشق چای خوری:سس خردل
- یک قاشق چای خوری: آب لیمو ترش
- دوسوم پیمانه:خامه
- به میزان لازم: نمک و فلفل
- کمی برای تزئین: جعفری خرد شده
روش تهیه بیف استروگانف
تابه نچسبی را روی حرارت قرار دهید و روغن را به همراه نیمی از کره داخل تابه بریزید تا داغ شوند.
بعد تکه های گوشت را به روغن اضافه کنید و با حرارت بالا به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
بعد از تفت گوشت آن را با آب گوشتی که در ظرف باقی مانده به داخل ظرف دیگری بریزید.
پیاز را خرد کنید و به همراه نیم دیگر کره تفت دهید تا پیاز سرخ شود.
بعد رب گوجه فرنگی ، آرد گندم ، سس خردل ، خامه و آب لیمو ترش را به پیاز اضافه کنید و حرارت دهید.
بعد گوشت های تفت داده شده را بقیه مواد داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که سس شروع به جوشیدن کند.بعد حرارت را کم کنید.
سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید و کمی نمک به آن بپاشید و سرخ کنید.
وقتی بیف استروگانف آماده شد آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سیب زمینی های سرخ شده و جعفری را روی آن بریزید.
نکاتی مهم برای خوشمزه تر کردن بیف استروگانف :
- برای لذیذتر شدن بیف استروگانف در صورت تمایل میتوانید مقداری خامه به مواد اضافه کنید.
- برای اینکه بیف استراگانوف لذیذتر شود بهتر است گوشت ها به صورت استیکی برش بخورند تا طعم سس و خامه بیشتر به خوردگوشت برود.
- رب را در تهیه بیف استراگانوف حذف کنید.
- در صورت استفاده عصاره غذا برای خوش طعم شدن بیف استراگانوف ،بهتر است نمک را حذف کنید.زیرا ممکن است باعث شوری غذا شود.
- در تهیه بیف استراگانوف فرانسوی شما میتوانید میزان استفاده از خامه را کم یا زیاد کنید.
- در دستور تهیه بیف استراگانوف فرانسوی اصولا از گوشت گوساله استفاده می شود ولی از هر نوع گوشت قرمزی دیگری هم می توانید برای پخت این غذا استفاده کنید.
- برای خوشمزه و لذیذ تر شدن بیف استراگانوف آن را با کره تفت دهید.
- برای صرفه جویی می توانید میزان قارچ را بیشتر کنید و گوشت را کاهش دهید.
- از آب گوشت بهجای شیر میتوان برای تهیه سس بیف استروگانف استفاده کنید.
- برای تزیین بیف استروگانف اندازه تکه های گوشت و سیب زمینی باید با یکدیگر مناسب باشند.
- بهترین گوشت برای پخت بیف استروگانف مغز ران گوساله است.
نکات تکمیلی در مورد بیف استروگانف
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
بیف استروگانف را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .