مواد لازم برای سالاد نخود و تن ماهی
- نخود آب پز شده :یک پیمانه
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای :یک عدد
- کاهو :به میزان لازم
- پیازچه :3 عدد
- تن ماهی یا مرغ آب پز و ریش ریش شده :225 گرم
- جعفری خرد شده :2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه سس
- عسل :2 قاشق غذاخوری
- سرکه سیب :4 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد نخود و تن ماهی
ابتدا نخود ها را آبپز کنید و بگذارید آب آن برود. سینی فر را بیرون بیاورید سطح آن را با کاغذ روغنی پوشانده و نخود ها را کمی به روغن و نمک آغشته کرده و روی آن بریزید.
نخود را به مدت 15 دقیقه با دمای 200 درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید تا طلایی شود.
(بهتر از در خلال پخت نخود ها را هر از چند گاهی هم بزنید تا نسوزد)
در این فاصله تن ماهی را تکه تکه کرده ، کاهو را خرد کنید و پیازچه ها را حلقه ای برش بزنید. حالا فلفل دلمه ای را از وسط برش زده و دانه ها و دم آن را خارج کنید و خلالی خرد نمایید.
همه مواد را در یک ظرف بزرگ ریخته و مخلوط کنید ، جعفری را هم خرد کرده و به مواد سالاد اضافه نمایید.
همه مواد سس را با هم ترکیب کرده و هم بزنید. سس را روی سالاد ریخته و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد تن ماهی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
سالاد تن ماهی را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .