موادلازم برای سوپ شلغم
- آب ماهیچه یا آب مرغ :3 -4 لیوان
- هویج نگینی خردشده :یک عدد تقریبا بزرگ
- جو پرک :یک فنجان
- برنج (نیم دانه):یک قاشق غذاخوری پر
- رب گوجه فرنگی :به میزان دلخواه
- گشنیز و جعفری :به میزان لازم
- سیب زمینی :یک عدد کوچک نگینی خرد شده
- شلغم نیم پز با آب :5 عدد خرد شده
- رشته فرنگی :به میزان لازم
- نمک و فلفل و زرد چوبه :به میزان لازم
طرز تهیه سوپ شلغم
در ابتدای کار آب گوشت را به همراه برنج،هویج،پرک،سیب زمینی و ادویه و با کمی روغن داخل قابلمه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا طبخ شود.
زمانی که مشاهده کردید مواد مورد نظر تا حدودی پخته شدند شلغم را به آن اضافه کنید پس از اینکه شلغم را افزودید منتظر بمانید تا سوپ تان لعاب انداخته و حسابی غلیظ شود.
همین که از غلظت سوپ اطمینان حاصل کردید رب،رشته و سبزی را به ترتیب به آن افزوده و کمی اجازه دهید تا جا بیوفتد.
بعد اینکه سوپ خوب جا افتاد می توانید در ظرف دلخواهتان سرو کرده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ شلغم
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
سوپ شلغم را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .