دستور پخت راحت و سریع کیک آلبالویی
کیک آلبالویی از جمله کیکهای تابستانی با عطر و طعم بینظیر است. این کیک بافتی عالی دارد و از ترکیب طعمهای متنوعی تهیه میشود.خوردن کیک آلبالویی ، مانند کیک کاکائویی ، کیک وانیلی و یا کیک پرتقالی ، به همراه یک نوشیدنی گرم مثل چای عصرانه، برای روزهای گرم بسیار دلپذیر است.
مواد لازم برای کیک آلبالویی دو تخم مرغه
- تخم مرغ :2 عدد
- شکر:یک و نیم پیمانه
- وانیل :یک چهارم قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر:نصف قاشق چای خوری
- شیر و روغن :از هر کدام نصف پیمانه
- آرد :2 پیمانه
- آلبالو :200 گرم
مواد لازم خمیر رویه
- آرد :یک پیمانه
- مارگارین :یک قاشق سوپ خوری
- پودر فندق :2 قاشق سوپ خوری
- شکر :2 قاشق سوپ خوری
- آب سرد :به میزان لازم
طرز تهیه کیک آلبالویی
ابتدا خمیر رویه را به روش زیر آماده نمایید:
کاسه بزرگی را بردارید و آرد را داخل آن بریزید، سپس یک قاشق مارگارین را افزوده و شکر و پودر قند را بریزید و مواد را مخلوط نمایید.
در ادامه آب را به تدریج اضافه کنید تا جایی که یک خمیر صاف و یکدست درست شود و به دست نچسبد. خمیر را برای مدتی در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
در این میان کیک آلبالویی دو تخم مرغه را با روش زیر درست کنید:
ابتدا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و از الک رد کنید و کنار بگذارید.بعد هسته آلبالوها را بگیرید.
کاسه ای بردارید و دو عدد تخم مرغ را داخل آن بشکنید و با هم زن خوب بزنید تا پف کرده و حجم آن زیاد گردد.
در این مرحله شیر و روغن را با هم مخلوط نموده و به کاسه تخم مرغ اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد مخلوط گردد.
حالا مخلوط آرد را اضافه نموده و مواد را مخلوط کنید، سپس وانیل و آلبالو را بیافزایید.
مایه خمیر را به آرامی هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شده و در عین حال آلبالوها له نشود.
قالب مورد نظر را چرب نموده و مایه خمیر را داخل آن بریزید، خمیر رویه را رنده کرده و روی خمیر داخل قالب بریزید.
سپس قالب را برای یک ساعت در فری که با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا کیک بپزد.
نکات تکمیلی در مورد کیک آلبالویی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
کیک آلبالویی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .