وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “آش ماش و شلغم”

طرز تهیه “آش ماش و شلغم”

ابتدا گوشت گوسفند را با پیاز و نمک و زردچوبه بپزید سپس ریش کنید. ماش را از قبل خیس کنید و بپزید.

مواد لازم برای آش ماش و شلغم :

  • گردن گوسفند :200 گرم
  • ماش :1 لیوان
  • شلغم :2 عدد خرد شده
  • هویج :2 عدد خرد شده
  • اسفناج و گشنیز :  300 گرم
  • سیر :2 حبه خردشده
  • پیاز :3 عدد خرد شده
  • زعفران دم کرده :به مقداری نیاز
  • آویشن خشک :به مقدار کم
  • نمک ، فلفل و زردچوبه :به مقدار کافی
آش ماش و شلغم

طرز تهیه آش ماش و شلغم با گوشت :

ابتدا ماش را بشویید و چند ساعتی خیس دهید.

گوشت گوسفند را با پیاز، نمک و زردچوبه مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد.بعد از اینکه گوشت پخت آن را ریش‌ریش کنید.

ماش را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد. به ماش در حال پختن ، گوشت ریش‌ریش شده گوسفند را به همراه تکه های شلغم خرد شده ،اسفناج ، گشنیز و هویج اضافه کنید.

 همچنین با اضافه کردن پیاز فراروان ، کمی سیر و آویشن و مقداری زعفران بگذارید تا آش  بپزد. وقتی آش پخت و کاملا جا افتاد آن  را با لیمو ترش سرو کنید.

تهیه آش ماش و شلغم

نکات تکمیلی در مورد آش ماش و شلغم

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
آش ماش و شلغم را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع