مواد لازم برای آش ماش و شلغم :
- گردن گوسفند :200 گرم
- ماش :1 لیوان
- شلغم :2 عدد خرد شده
- هویج :2 عدد خرد شده
- اسفناج و گشنیز : 300 گرم
- سیر :2 حبه خردشده
- پیاز :3 عدد خرد شده
- زعفران دم کرده :به مقداری نیاز
- آویشن خشک :به مقدار کم
- نمک ، فلفل و زردچوبه :به مقدار کافی
طرز تهیه آش ماش و شلغم با گوشت :
ابتدا ماش را بشویید و چند ساعتی خیس دهید.
گوشت گوسفند را با پیاز، نمک و زردچوبه مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد.بعد از اینکه گوشت پخت آن را ریشریش کنید.
ماش را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد. به ماش در حال پختن ، گوشت ریشریش شده گوسفند را به همراه تکه های شلغم خرد شده ،اسفناج ، گشنیز و هویج اضافه کنید.
همچنین با اضافه کردن پیاز فراروان ، کمی سیر و آویشن و مقداری زعفران بگذارید تا آش بپزد. وقتی آش پخت و کاملا جا افتاد آن را با لیمو ترش سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد آش ماش و شلغم
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
آش ماش و شلغم را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .