طرز تهیه رانی زرد آلو خوشمزه و طبیعی
رانی زردآلو یکی از لذت بخش ترین نوشیدنی هایی می باشد که می توانید در تابستان تهیه کنید زیرا زردآلو مدت طولانی در یخچال نمی ماند و نهایت شما تا 2 هفته بتوانید این میوه خوشمزه و مفید را داشته باشید پس بهترین راه نگهداری کمپوت یا مربا و یا همین رانی زردآلو را به راحتی تهیه کنید. اگر جزو افرادی هستید که به سلامت تغذیه خانواده و بخصوص فرزندانتان اهمیت میدهید، رانی زردآلو خانگی را با دستور پخت رانی زرد آلو این بخش از آموزش آشپزی پلاس وی که نوعی اسموتی زردآلو نیز محسوب می شود، سالم تر تهیه کنید.
مواد لازم رانی زرد آلو
مواد لازم | میزان لازم |
زرد آلو | 7 عدد |
شکر | 6 قاشق غذا خوری |
آب | 2 لیوان |
زعفران دم کرده | 1 قاشق چای خوری |
آموزش طرز تهیه رانی زرد آلو
مرحله اول :
ابتدا زرد آلو ها را خوب شسته سپس هسته های آن را جدا کنید. می توانید از زرد آلو هایی که له شده اند نیز استفاده کنید.
مرحله دوم :
زرد ها آلو ها را به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
مرحله سوم :
شکر و آب را ترکیب کنید و درون قابلمه مناسبی بریزید و روی حرات قرار دهید و مدام هم بزنید.
مرحله چهارم :
زرد آلو ها را به همراه زعفران به آب و شکر اضافه کنید.
مرحله پنجم :
کف روی شربت را مدا بگیرید تا کیفیت رانی شما خوب باشد.
مرحله ششم :
به کمک یک میکسر و یا گوشتکوب برقی مواد را میکس کنید.
مرحله هفتم :
رانی زردآلو شما آماده استف غلظت و شیرینی رانی در این مرحله به ذائقه شما بستگی دارد می توانید مقدار آب و یا شکر به آن اضافه کنید.