طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای
اگر قصد درست کردن دلمه فلفل دلمه ای را دارید این مواد را مهیا نمایید:
- گوشت چرخ کرده 500 گرم
- فلفل دلمه ای 8 عدد
- سبزی دلمه 500 گرم
- پیاز سرخ شده 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
- برنج 200 گرم
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
- روغن مایع به اندازه لازم
- نمک و فلفل به میزان لازم
- آبلیمو به میزان لازم
- شکر (در صورت تمایل) 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای
ابتدا سبزی ها را پس از تمیز کردن خوب بشویید و بعد از خشک شدن ریز خرد کنید.
برنج را هم خوب بشوید و بعد با 2 لیوان آب و کمی نمک داخل قابلمه ای کوچک بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود و بعد آن را آبکش کنید.
سپس پیاز داغ ها را با گوشت چرخ کرده تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و آب گوشت گرفته شود.بعد مقداری نمک و فلفل روی آن بپاشید و تفت دهید در آخر هم رب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا رب کمی تفت بخورد و بعد یک لیوان آب داخل آن بریزید تا گوشت بر روی حرارت ملایم بپزد و کمکم آب آن جمع شود.
سبزی ها را هم در کمی روغن سرخ کنید و بعد با گوشت چرخ کرده پخته شده مخلوط کنید و بعد از یک تفت ریز از روی حرارت بردارید.برنج آبکش شده را هم به مخلوط گوشت و سبزی اضافه کنید.
سر فلفل دلمه ای ها را هم به شکل دایره ببرید و داخلش را خالی کنید و بعد داخل یک قابلمه بگذارید و با کمی نمک و آب روی حرارت قرار دهید تا در اثر جوشیدن و بخار آب کمی نرم شود.
بعد دلمه های نیمه پخته و نرم شده را از قابلمه بیرون بیاورید و بعد از اینکه سرد شد داخل آن را با مایه گوشت آماده شده پر میکنیم و سر آن را با فشار رویش قرار میدهیم تا نیفتد.
یک قابلمه مناسب انتخاب میکنیم تا دلمه ها را در آن کنار هم بچینیم. درون قابلمه کمی آب میریزیم و بر روی حرارت ملایم میگذاریم تا آب به آرامی به جوش بیاید و دلمه ها له نشوند.بعد از اینکه مطمئن شدید دلمه ها پخت و آب آن جمع شد آن را از قابلمه بیرون بیاوریم و در ظرف دلخواه سرو میکنیم.
نکات تکمیلی در مورد دلمه فلفل دلمه ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
دلمه فلفل دلمه ای را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .