مواد لازم برای درست کردن فلافل رژیمی
- پیاز( یک عدد)
- سیر ( سه حبه)
- پودر تخم گشنیز (یک چهارم ق چ)
- گشنیز(ربع لیوان)
- پودر زیره( یک هشتم ق چ)
- کنسرو نخود (یک قوطی)
- فلفل قرمز(به مقدار زیاد)
- روغن زیتون(برای چرب کردن)
- جعفری( ربع لیوان)
طرز تهیه فلافل رژیمی همراه با روغن زیتون
ابتدا فر را با حرارت 210 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. کنسرو نخود را از صافی رد کنید و نخود ها را به همراه فلفل، زیره ، تخم گشنیز ، سیر ،پیاز ، جعفری و گشنیز تازه داخل غذا ساز بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
نکته مهم در آماده کردن مواد فلافل
اگر احتیاج بود چند بار غذا ساز را خاموش کنید و با قاشق مواد را هم بزنید و دوباره غذا ساز را روشن کنید.البته مواد نباید له شوند.بعد از اینکه مواد کاملا ترکیب شدند آن را تست کنید که اگر احتیاج به
نمک یا فلفل اضافه داشت داخلش بریزید.
مرحله نهایی درست کردن فلافل رژیمی
سینی فرتان را با کاغذ روغنی بپوشانید و کاغذ را کمی چرب کنید.بعد فلافل را با قالب فلافل زن و یا قالب اسکوب با فاصله در سینی بچینید. روی فلافل ها را با برس چرب کنید و به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا یک طرف فلافل طلایی شود. بعد سینی را در بیاورید و فلافل ها را برگردانید. دوباره سینی را داخل فر بگذارید تا به مدت 15 دقیقه طرف دیگر فلافل ها طلایی شود.
نکات تکمیلی در مورد فلافل رژیمی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
فلافل رژیمی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .